Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Kalp Pili Takılması
Kalıcı Kalp Pili
Nebulizatör
Hasta
Merhaba, tıkalı olan 4 damarı stent takarak açtı, yeni hastası olmama rağmen ailesinden birine gösterdiği gibi bir itina gösterdi. Her konuda çok fazla yardımcı oldu, Allah razı olsun, her daim duacısıyız.
k.....
Çarpıntı ve teklemelerim için gitmiştim.Sizi gercekten dileyip yasadığınız rahatsızlıkla ilgili detaylı bilgilendiriyor.Bilgi ve tecrübeleri ile sizi rahatlatıyor ayrıca insani yönü gelişmiş ve empati kurabilen değerli bir doktor.Allah razı olsun..
ni...ş
Tskrler hocam size ilk muayene oldum ve tansiyonum duzeldi insaallah boylede devam eder 120. 80 onceki ise 190. 90 civarindaydi bagrimdaki yanmada beklemezdimgecti allah razi olsun senden
or...n
Ali Cevat Tanalp hoca herşeyden önce bir insan. İşini severek yapan,hatalarını doğru bilgilendirip yönlendiren çok iyi bir doktor. Ben kendisinin 6-7 yıllık hastasıyım ilgisinden ve bilgilendirmesinden çok memnunum,herkese tavsiye ederim.
ey...p
BEN ALİ CEVAT TANALP IN BABASI VE ÖZEL HASTASIYIM.4 MART 2014 TARİHİNDE BENİ ÖZ OĞLUM ANJİYO YAPTI VE TIKANAN 2 ADET DAMARIMDAN BİRİ %90 OLANINA STENT TAKTI DİĞERİ İSE ÖLÜ DAMAR OLDUĞUNDAN STENT TAKILMASINA GEREK OLMADIĞINA KARAR VERDİ. ŞİMDİ HAYATIMDAN VE OĞLUMUN DOKTORLUĞUNDAN ÇOK AMA ÇOK MEMNUN OLDUĞUMU BİLDİRMEK İSTİYORUM.HER GÜN SAYESİNDE ANNE VE BABASI OLARAK DUALAR ALIYORUZ.OĞLUMUZA TEŞEKKÜR EDER GÖZLERİNDEN ÖPERİZ. BABASI EYÜP SABRİ TANALP
yu...u
2 yıl önce kalp krizi geçirdim,Ali CEVAT Hocam tarafından, anju oldum,ana damara stent takıldı,önce ALLAH'ın izni ile sonra Ali Cevat Hocamın üstün becerisi ve gayretleriyle sağlığıma kavuştum.O na sonsuz teşekkür ederim. ALLAH'tan başarılar dilerim...Yusuf OKCU
er...t
Şöyle belirteyim artık siz anlayın. Tam on sekiz senedir Ankara'da bir sürü Prof v.s doktorun beni muayene etmesine rağmen biküspit kapak yapısına sahip olduğumu ve aort kökümün yıllardır bu sebeple genişlemiş olduğunu Sn.Tanalp fark etti. Yukarıdaki nazik, sıcakkanlı, dostane vb. karakter yapısından hiç bahsetmiyorum bile.
al...l
tanıdıgım en iyi bilgi veren ve işin severek yapan hekim herkese tavsiye ederim...
Ali Cevat Tanalp isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Cevat Tanalp, Kardiyoloji. Size Ali Cevat Tanalp tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Nebulizatör.
Ali Cevat Tanalp adresi nerede?Ali Cevat Tanalp şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Cevat Tanalp isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Cevat Tanalp online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Cevat Tanalp isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Cevat Tanalp, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Cevat Tanalp hangi dilleri konuşuyor?Ali Cevat Tanalp ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Cevat Tanalp isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Cevat Tanalp bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Cevat Tanalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Cevat Tanalp hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ali Cevat Tanalp hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Cevat Tanalp hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Cevat Tanalp, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ali Cevat Tanalp ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar