fa...r
Dogustan gelen bi goz tembelligim vardi. Goz sinirlerim egriymis. Buna dayali olarak 7.5 numara miyop ve 4 numara astigmatim vardi. Bircok doktora gittim ve hicbirisi bunu bana aciklamadi. Sadece goz olcumu yapip gozluk yazip gonderdiler. Ne ameliyat nede lazer hakkinda hicbi rbilgi vermediler. herhangi bir Tedavimin oldugunu bilmiyodum. Durumum bu kadar ciddi oldugunu dahi bilmiyodum numaralarimi dahi zor acikliyodu yani doktorlar. Allah karsima Ali beyi cikardi. Durumumu anlatti ve ameliyat olup gozluklerden kurtulabilecigimi anlatti. Ve gercekten hastalariyla iltisimi cok cok iyi. Aklinizda hicbir soru isareti kalmiyo. Bir bir durumumu anlatti. Ve bilgisi beni gercekten tatmin etti hic tereddüt etmede hemen lazer ameliyat oldum ve inaninki daha onceki hayatimda baskül ün uzerindeki kilomu dahi okuyamiyodum. Ameliyattan kalkarken karsidaki saati okuyabildim eve gelene kadar da okuma yazma sökmüs cocuk tabelada nerde yazi varsa okuyabiliyodum. Saka gibi ama bu kadarini beklemiyodum. Allah bin kere razı olsun Ali hocadan iyiki allah karsima cikarmis sizi
Ali Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Çevik, Göz Hastalıkları.
Ali Çevik adresi nerede?Ali Çevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, No 21, 495. Sk Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Çevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Çevik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Çevik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Çevik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları