Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ö
ö.....
Telefon numarası doğrulandı
Arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. Oldukça profesyonel bir hekim. Herşeyi önceden detaylı anlatıyor. İşlem sonrası ne yapılması gerektiğini de detaylı anlatıyor. Kafamda hiçbir soru işareti kalmıyor. Eli çok hafif ve hızlı, randevularına sadık, hiç bekleme yaşamadım. Tertemiz bir klinik, implant tedavisi sırasında ekstra steril ortam sağlandı. İmplant ve dolgu tedavisi yaptırdım. Sorunsuzca bitirdik tedaviyi. İmplant sertifikasını da teslim etti.
Ali Cihan Bircan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Cihan Bircan, Diş Hekimi.
Ali Cihan Bircan adresi nerede?Ali Cihan Bircan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Cihan Bircan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Cihan Bircan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Cihan Bircan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Cihan Bircan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Cihan Bircan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Cihan Bircan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Cihan Bircan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar