- Baş Ağrıları
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
se...ı
Doktorum Ali Dalgıç’a tüm iyi dileklerimi iletiyorum. Alanında oldukça başarılı bir doktor. Belimde doğuştan omuriliğe bağlı kist vardı ve bir çok hastane bir çok doktor gezdik bu süreçte ama kimsenin yapmak istemediği kabul etmediği ameliyatı Ali hocam başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kendisinden Rabbim bin kere razı olsun… Ayrıca ameliyat sonrası toparlanma sürecim oldukça hızlı gelişti. Eline emeğine sağlık
sa...)
2 kere omirilik ameliyat oldum kimsenin yapamayacağı ameliyati ali dalgıç doktorum yaptı ilk ameliyatım 5 yaşımda 2.si 15 yaşımda oldum 15 günde eski sağlığıma kavuştum çok memnun kaldım allah ondan razı olsun herkese şüphesiz tavsiye ediyorum
ba...
L2 omurgamda oluşan çökme kırığı nedeniyle yaptığım araştırmada, Medicana Ankara Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Prof. Dr. Ali Dalgıç hocamın övgü ve başarı dolu yorumları üzerine kendisine ulaştım.Tedavi için vertebroplasti yöntemiyle lokal anestezi ve kapalı ameliyat önerdi. Bu işlemde tıpkı diş çekiminde olduğu gibi iğne etkisinden başka bir acı duymayacağımı anlatı. Yaptığım araştırmada başarı ve övgü dolu deneyimlerinden dolayı kendisine çok güvendiğim için kendimi değerli hocamın engin tecrübesine teslim ettim. 14.08.2025 tarihinde ameliyathaneye indirilirken kolumdaki damaryolundan sakinleştirici bir iğne yapıldı ve ameliyathaneye indirildim. 20-25 dakika sonra işlem bitti odaya çıkıyoruz diye bir ses duydum ve odaya çıktık. Ertesi gün 15.08.2025 te taburcu olup eve çıktım. Bu gün 8.günümdeyim ve çok şükürler olsun çok çok iyiyim.
İyiki varsın değerli hocam Prof. Dr. Ali Dalgıç, size ekibinize ve Medicana Ankara Hastanesine sonsuz saygılar• Medicana International Ankara • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
U
u....y
Ali hocam diğer doktorların çok riskli dediği, biricik oğlumuzun bazilerinvajinasyon ameliyatını büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Bu ameliyatı yapacak doktorlar çok sınırlı, biz çok araştırdık, Ali hocama karar verdik, en doğru kararı verdimişiz. Allah kimseye böyle bir sıkıntı vermesin ama başınıza gelirse Ali Dalgıç hocamı tavsiye ediyorum.
• Medicana International Ankara • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Ali hocam 4 ay önce boyun fıtığı ameliyatımı gerçekleştirdi. Şuan şükür herşey yolunda beni tedavi edip sağlığıma kavuşturduğu için minnettarım. Bunu okuyan kişilere gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ameliyattan değil geç kalmaktan korkulsun sonrasında zedelenen sinirlerin eski halini alması bir hayli zaman alıyor.
Sevgiler• Medicana International Ankara • Diğer •
s....t
Bel ve boyun fıtığım için Ali hocaya muayeneye gittim. Muayenede klasik kontrollerden sonra yüzüme bile bakmadan MR a girmemi söyledi sonuçlarını göstermek için gittiğimde yine aynı tavırla fizik tedavi önerdi ve gönderdi. Kendisiyle iletişim kurmak o kadar zor ki muayene hakkımın boşuna gittiğini düşünüyorum. Fizik tedavi için de tekrar muayene olmam gerekiyor bir hakkımda orada gidecek bilseydim direkt fizik tedavi bölümünde muayene olurdum.
C
c.....
2018 yilinda boyun fitigi ameliyati olmam gerekti arastirmalar sorusturmalar derken Allah karsima Ali hocayi cikardi. Ve ameliyat sonrasi olusabilecek cok riskli durumlar soz konusuyken ben sapasaglam ciktim. Allah razi olsun Ali hocamdan kendisi bizi tum detayiyla aydilatti ve basarali bir ameliyatla evime yolladi.su an 6 sene oldu ama sanki hic ameliyat olmamisim gibi... bu da sayenizde hocam iyi ki varsiniz...
Gonul rahatligi ile gidebilirsiniz hocam isinin ehli vede diger ticari amac guden hekimler gibi degil...• başka bir yer • Diğer •
bü...a
Annemi omurilikte kırık nedeniyle getirdik. Çok yer gezdik doktorların çoğu yapmadı riskli olduğu için ama Ali hoca başarılı bir ameliyatla eski sağlığına kavuşmasını sağladı. İlgisi hocalığı gerçekten çok iyiydi kendisini çok taktir ediyorum.
Z
ze...i
Ali hocama muayene gittiğimde, boyun fıtığından ötürü 50% nin üzerinde his kaybı oluşmuş ve fizik tedavi profesörü tarafından bile ameliyata yönlendirilmiştim. Hocam gerçekleştirdiği muayenede, ameliyatın gerekliliğini detaylı bir şekilde inceleyerek bana da gösterdi. 17.04.24 tarihinde ameliyat oldum. 1 hafta sonrasındaki kontrole gittiğimde ağrılarım geçmiş ve el uyuşukluğum da ciddi azalmıştır. Öncelikle ciddi seviyede sinir sıkışıklığı olan bir boyun ameliyatını bu kadar iyi tedavi edip, beni sağlığıma kavuşturduğu için hocam ve ekibine minnettarım. Bu tarz sorun yaşayan herkese, Ali hocama güvenip ameliyat olmalarını gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
R
r....b
İleri düzeyde Boyun fıtığı şikayeti ile ilgili değerli hocamız Beyin ve Sinir Cerrahisi Ali Dalgıç bey ile görüştüm ivedi olarak ameliyat olmam gerektiğini ifade edince ameliyat oldum. ameliyatım çok iyi geçti şu an normal hayatıma devam ediyorum.
• Medicana International Ankara • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Ali Dalgıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Dalgıç, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Ali Dalgıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Ali Dalgıç adresi nerede?Ali Dalgıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Dalgıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Dalgıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Dalgıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Dalgıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Dalgıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Dalgıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Dalgıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Dalgıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Ali Dalgıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Dalgıç hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Dalgıç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ali Dalgıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları