.....
Antalyada tercih edilebilecek en iyi ve başarılı doktor, iki senedir doğru düzgün teşhisi konulup bulunamayan rahatsızlığımı elinin pratikliğiyle acısız sıkıntısız halletti, ilk defa devlet hastanesinde bir doktorun yüzüme bakıp detaylı açıklama yaptığını, işlem öncesi ve esnasında tedirginliğimi almasını sakinleştirmesini bu Dr da gördüm, umarım bütün Dr lar ali bey gibi olsun
.....
Ali Bey e kasıklarımda ağrı şikayetiyle gittim.Kendisi çok ilgili,güleryüzlü, çok detaylı muayene eden ,nazik bir doktor.Hiçbir ayrıntıyı kaçırmaz.Her muayenede bilgilendirmeyi eksiksiz yapar.Herkese tavsiye ederim.Arkadaşlarımdan da şikayeti olanlara tavsiye etmiştim.şimdi Ali Bey sayesinde herkes sağlığına kavuştu.
be...k
Basit bir mantar vakası için gittim kendisine. Buradaki yorumları okumuştum. Kendisi çok ilgili bir doktor. Durum dışında tüm kontrolleri yapti. Tam anlamıyla bir jinekolojik check up gibi. Hasta iletişiminde de oldukça iyi.
mi...a
Sayin Dr.Ali Demirors alanında uzman ve harika bir doktor. Kronik olan rahatsızlığım onun sayesinde iyileşmişti. Rutin kontroller için de hep tercih ettiğim doktorumdur.
gü...r
Doktorumuz çok iyi iyi ilgileniyor yalnız hastası çok fazla olduğundan biraz aceleci panik yinede uzman ve işini çok güzel yapıyor..
Ali Demirörs isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Demirörs, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Demirörs adresi nerede?Ali Demirörs şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kamiloğlu Sağ.St.No:5 Kat:2 Muş
- Bulvar Cad. Muş
- Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Demirörs isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Demirörs online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Demirörs isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Demirörs bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Demirörs ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Demirörs hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Demirörs hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.