sy...n
Annemin defalarca tekrarlayan göbek fitik ameliyatını gerçekleştiren hocamıza sonsuz teşekkür ederim. Ilgisi alakası tecrübesi iletişimi insani ilişkileri harika bir doktor. Kendisine ailem adına teşekkür ederim. Iyiki varsiniz sayın hocam...
ce...b
Muayene ve kontrol için ilk defa gittiğim Tıp merkezinde Op.Dr.Ali Bey'e yonlendirdiler.Hocamin yakin ilgisi,onerileri,Tıp bilgisi ve hepsinden onemlisi güler yüzlü yaklaşımı beni çok memnun etti.Başarılı çalışmaların devamını diliyorum.Çok Teşekkürler
hü....
ali bey çok iyi bi doktur herkese tavsiye ederim güler yüzlü insanla ilgilenen mükemmell bi doktur ali bey hastalıkla ilgili bi şey sorduğumuzda anlatır detayıyla ona çok tşk ederiz
mi...r
Ben kişilik olarak hastaneden ve doktorlardan pek hoşlanmayan biriyim. Bildiğiniz gibi doktorlar pek ilgilenmez hastalarıyla. Fakat Ali Bey'i tanıdıktan sonra işler değişti. Kafama takılan her soruyu sorabildiğim, cevap alabildiğim, benimle oldukça güzel ilgilenen birisi. Ben ve ailem doktorumdan çok memnunuz. Başarısının devamını diliyorum.
sü...n
ben kişi olarak pek doktora gitmeyi seven birisi değilim,malum doktorlar pek sizin yüzünüze bakmazlar fakat ali beyi tanıdıktan sonra tamamen pozitif bir hale soktu beni, kafama takılan her konuyu kendisiyle rahatlıkla paylasabiliyorum son derece bilgili ve hastalarıyla ilgilenen bir kişiliğe sahiptir kendisi eşim ve ben kendisinden çok memnunuz başarılarının devamını diliyoruz.
Ali Derinöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Derinöz, Genel Cerrahi.
Ali Derinöz adresi nerede?Ali Derinöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Derinöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Derinöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Derinöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Derinöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Derinöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Derinöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Derinöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar