Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer

Ali hocam işinin ehli. Bir çok doktora gitmiş biri olarak ilk kez bu platformda yorum yapıyorum. 26 yaşında kalp deliği kapatma ameliyatımı Ali hocam yaptı ve asd yöntemiyle başarılı bir ameliyatım oldu. İlgisi alakası hastalarına yaklaşımı o kadar iyi ve güven dolu ki bu süreçte hiç bir endişem olmadı sayesinde. En önemlisi de hastalarıyla iletişime önem veren bir doktor. Ali hocam gibi doktorların çoğalması dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun hocam.

Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer

Ben maşife Kılınç Kısa zaman içinde asd ile amaliyat oldum tehlikesi var Dı ama ali dogan hocam herşeye ragmen güzel bir amaliyat başardı ve bu amaliyatı kapalı yoluyla yaptı şuan eski hayatım dayım hocamın eline saglık hastane sırasında cok ilgilendi elleriniz dert görmesin ali dogan hocam

Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer

Ali hocam'a Niğdeden babamı götürdük kalp yetmezliği ve pıhtı olduğu için. Hocam ile ilk temasta zaten bir pozitif enerji verdi bu kadar mütevazi bu kadar naif bir insan. Tedavimizi yaptı şuan inanın psikolojik olarak babam çok iyi Elhamdülillah Hocam Allah razı olsun sizin gibi insanlardan, iyiki varsınız. Allah sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin.

T
Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer

Kalp hızim yüksekti carpintim vardi ve sorasinda kapakcikta daralma ve balon yapildi ali hocam isin gücun rasgelsin insallah

Y
Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer

Prf.Dr.Ali DOĞAN hocamdan Allah razı olsun.19.08.2020 tarihinde Annem kalp krizi geçirdi, üç damarı tıkalıydı müdahalede bulunarak asıl ana damarı açıp önce Allah sonra ali hocamın izniyle Annem Allaha şükür sağlığına kavuştu. Güler yüzlü hoş görülü bilge insan her zaman var ol.

Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

İLK ANJİYOMDA /99 KAPALI OLAN DAMARIMA BAŞARILI BİR OPERASYON LA STENT TAKILDI. AKABİNDE İLK ANJİYODAN 16 AY SONRA GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HOCAMA GELDİM İKİNCİ ANJİYO DA STENT TAKILAN DAMARIM VE DİĞER DAMARLARIM PIRIL PIRIL ÇIKTI TEŞEKKÜRLER SAYGIDEĞER HOCAM. ...

Hüseyin UYSAL saygıdeğer sayın ali hocamın ķastamonudan hastasıyım nefes darlığı çekiyordum değerli hocam in uygun görmesiyle kalp pili taktirdim şu an çok rahatım hocama buradan teşekkür ederim hocadan evvel mükemmel bir insan allah başımızdan eksik etmesin

Ş

GEÇİRMİŞ OLDUĞUM KALP KRİZİ NETİCESİ NEVŞEHİRDEN ACİL OLARAK ERCİYES ÜNÜVERSİTESİNE GETİRİLDİM VE ALİ HOCAMIN MÜDAHALESİ VE YAPMIŞ OLDUĞU OPERASYONLA HAYATA DÖNÜŞ YAPTIM AKABİNDE YİNE HOCAMIN UYGULADIĞI 5 GÜNLÜK TEDAVİ SONUCU KENDİMİ ŞUAN YENİ DOGMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM, YAŞIM 40 OLMASI İTİBARİ İLE BU YAŞLARDA RİSK ORANININ DAHA FAZLA OLDUĞU GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA HOCAMIN YAPMIŞ OLDUĞU OPERASYON VE UYGULADIĞI TEDAVİNİN NE DENLİ ÖNEMLİ OLDUGU VE BU KONUDAKİ UZMANLIĞI TARTIŞILMAZ, YİNE MÜDAHALENİN ARDINDAN GÖSTERMİŞ OLDUĞU İLGİ VE ALAKADA TAKDİRE ŞAYANDIR KENDİSİNE BURADAN BİRKEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM.

ali bey işinin uzmanı tecrübeli bilgili saygılı bir kişiliğe sahip uzman bir doktor olduğunu düşünüyorum hastasını bigilendirerek rahatlatan rahatlığı ile hastasına huzur veren bir doktor sorulan tüm sorulara açık açık cevap vererek kafanızda soru işareti bırakmıyor işini ciddiyetle bilinçle severek yaptığını gördüm başarılı bir operasyonla beni yeni bir hayata döndürdü çevremdeki herkese kendisinden bahsediyor ve tavsiye ediyorum kendisine teşekkür ediyorum allah yolunu açık etsin saygılar

Konusunda bilgili,hastaları ile ilgili,beyefendi,en ufak konuda sizi bilgilendiren.

Profili düzenle veya yönet