Özel okullarda okul psikolojik danışmanı olarak çalışma hayatına atılmış, Kocaeli Nesibe Aydın Okulları’nda çalışmıştır. Okullarda çalışırken bir yandan kendini geliştirmeye devam etmiş ve çeşitli eğitimler almıştır. 2022 Haziran ayında fiilen Kocaeli Psikoloji Evi Ofisinin kurucu ortağı olmuş ve çalışmalarına burada devam etmiştir.
Çocuk ve ergen danışan görmeye devam eden Duman, aynı zamanda Özel Hayal Anaokulu’na danışmanlık hizmeti vermektedir. Burada çocuklarla ve ebeveynlerle çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Aktif olarak Türk PDR Derneği üyesidir.
Aldığı Eğitimler:
Kent EGY Testi
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Kocaeli Psikoloji Evi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Ön Görüşme
n....)
Umutsuzluğa kapıldığımız anlarda insan çıkmaza girebiliyor böyle durumlarda bence olması gereken birine başvurmak. Ali Bey bize bu konuda çok yardımcı oldu. Kendisinden çok memnunuz. Kızım için 2 buçuk 3 ay görüşme sağladık. Çok büyük anlamda gelişmeler oldu. İçine kapanık, kendisini ifade edemeyen bir çocuktu şimdi ifade edebiliyor. Daha çok konuşup her şeyden bahsedebiliyor. İçe dönüktü dışa dönük oldu. İyi anlamda çok güzel gelişmeler oldu.
Ali Bey'den memnun kaldım. Kendisi ile annem araştırmaları üzerine görüşme sağladım. Sürecime devam ediyorum. Ali Bey çok nazik, çok iyi anlaşabildiğim bir uzman. Seanslarımızdan sonra oraya gittiğimdeki sıkıntım azaldı. İçimi döktüm, rahatladım. Kendisinden aldığım seanslardan memnunum.
g ...k
Ali beye teşekkür ederim. İletişimi gayet iyiydi. Sakin ve güler yüzlüydü. Kaygılarımla ilgili başvurmuştum. Zor bir süreç geçiriyorum bu süreçte bana destek olduğu için teşekkür ederim. Kaygılarımla ilgili farkındalık kazandım. Kendi başıma hayata farklı pencereden bakabiliyorum artık.
si...
Ali Beyle 8 yaşındaki oğlumun kaygıları ,korkuları sebebiyle destek aldık.Kendisinin süreci sabırla,sıkmadan,güvenini kazanarak devam ettirdi.Her hafta pozitif enerjisi ,samimi duruşu,ebeveyn olarak beklentilerinizi,endişelerinizi anlayarak yol gösteriyor.6 ay gibi bi terapinin sonunda oğlumla kaygı yaşadığı tüm sorunlarıyla başaçıkmayı öğrendiği için çok daha mutluyuz.
ü.....
Ali Bey’le 6 yaşındaki kızımın öfke nöbetleri sebebiyle yollarımız kesişti. Kendisi çok sabırlı ve kibar davranışlarıyla kızımın ilk seanslardan anında sonuç almasını sağladı. Başta tedirgin girdiği seansa artık koşarak gelmek istiyor. Bu yüzden Ali Bey’e çok teşekkür ediyorum. Kızımın ikinci seanstan sonra öfke nöbet kontrolü arttı. Artık her şeye sinirlenmiyor ve olaylar karşısında tutumu daha sakin. Ali Bey’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Şehir bile değiştirsek her türlü desteğini almak istiyoruz. Kendisi alanında uzman biri :)
b....
Ali Bey'den çok memnunum Allah ondan razı olsun. Kızım için kendisiyle görüşme sağladık ama yeri geldiğinde benimle ilgilendi, konuştuğumuz oldu. Depremden sonra görüşme sağladık en sonki seansımızı tamamlayamadan Hatay'a geri döndüm. Kızımda daha olumlu gelişmeler gözlemledim. İçine atmadı, kapanmadı, korkularını yendi. Hep Ali Abisini istedi anne gidelim çok özlüyorum diyordu.
s....
Sosyal medya üzerinden dolaşırken karşıma çıktı çocuğumla ilgili sıkıntılarımız vardı görüşme sağlamak istedim Ali Bey'e mesaj atarak randevu oluşturup görüşme sağladık. Kendisi çok nazik, kibar, naif bir insan. Konuşma dili hoş ve çok iyi bir iletişim kurduk. 7. ayımızdayız ve sürecimiz devam ediyor. Çocuğum içine çok kapanıktı bayağı sosyalleşmeye başladı. Arkadaş, aile çevresinde daha olumlu, ılımlı davranmaya başladı. Güzel sonuç alabildim.
o....
Kendisinden memnunum. Ali Bey'e araştırma üzerine ulaştım 11 yaşındaki oğlumuz için destek aldık. Sürecimiz çok başarılı ve gayet bilgilendiriciydi. Belirli aralıklarla bizi gidişatla ilgili bilgilendirdi. 4-6 ay arasında görüşme sağladık ve süreci tamamladık. Kendisi yeterli olduğunu söyledi ama yine de belirli aralıklarla sorunlar için olmasada oğlumuza koçluk yapması içinde görüşmesini istiyoruz. Başvurduğumuz konularla ilgili sorunlarımız çözüldü. Belirli hırçınlığı vardı daha mantıklı karşılayan bu konularla ilgili problemleri öngörebilen çocuk haline geldi. Görüşmelerimiz çok olumlu yansıdı.
m....
Ali Bey çok ilgili, kibar biri. Oğlumla da çok güzle ilgilendi. Kendisi sürecimizi güzel takip etti, sordu, ilgilendi. Biz çok memnun kaldık, tavsiye ederim. 3 seans yüz yüze görüşme sağladık il değiştirdiğim kendisi mesaj atarak sağ olsun yardımcı oluyor. Çocuğum içine kapanıktı biraz daha konuşkan oldu. Bana verdiği bilgiler doğrultusunda hareket ettim, bize iyi geldi.
Ali Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Duman, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Ali Duman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi.
Ali Duman adresi nerede?Ali Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Veliahmet, Alemdar Cd. No:77 Kat:2 No:8 Kocaeli
- Ataevler, İsmet Paşa Cd. No:45 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Duman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Duman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ali Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Duman hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Duman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.