Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
benim babam genel cerrah. ama beni ameliyat edemedi ( oğlu olduğum için) . Allah razı olsun ali çamur bey beni ameliyat etti .otuz yıldır sekiz on kere ameliyat veya operasyon olduğum halde iyileşmeyen yıllardır çektiğim fistülden ameliyat edip beni iyileştirdi. kendinden yüzbinlerce kere Allah razı olsun. Babamın fistülden ameliyat edip iyileştirdiği hastalar bana gelip baban beni iyileştirdiği iyileştirdi.... dediklerinde neler hissettiğimi anlayabilirmi siniz .Bu şuna benzer susuzluktan kavrulmuşunuz .... çöldesiniz kaynaktan ğürül ğürül sular akıyor ama siz içemiyorsunuz . Dr. Dündar Ölçer in oğlu İsmet Murat Ölçer .
Ali Ekber Çamur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Ekber Çamur, Genel Cerrahi.
Ali Ekber Çamur adresi nerede?Ali Ekber Çamur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Çağatay Sokak No:39 Pursaklar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Ekber Çamur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Ekber Çamur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Ekber Çamur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Ekber Çamur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Ekber Çamur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Ekber Çamur hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Ekber Çamur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Pursaklar civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar