Bahçelievler Mah. Yusuf Azizoğlu Dvh, Silvan, Diyarbakır
ay...r
90 yaşındaki anneannemi uyku problemi ve halüsünasyonlar görmesi sebebiyle Dr Ali Emhan'a götürdük.Anneannem yatalak ve sedyede olmasına rağmen, (hasta nakil ambulansıyla gitmiştik zaten) randevu saatine uygun gelmediğimiz gerekçesiyle Dr Ali Emhan muayene edemeyeceğini söyledi.Dışarda bekleyen diğer hastaların öncelik vermesi sayesinde,Dr Ali Emhan bizi gönülsüzce muayene etti.Anneannemin kulakları duymadığı için durumunu ben dile getirdim ama Dr Ali Emhan'ın ilgisiz ve sert tavırlarından hiç memnun kalmadım.İlaçlarının etkisinide henüz görmedik.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
g-...s
Dr Alı Elhan mükemmel bir doktordur çok sıcak sepmatik iyi biri, annem çok hastaydı verdiği ilaçlarla çok güzel bir tedavi uyguladı Bursa'da ve artık çok iyi.Diyarbakıra gitmiş yolu açık olsun Allah razı olsun kendisinden çok tşkler ..
Ali Emhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Emhan, Psikiyatri.
Ali Emhan adresi nerede?Ali Emhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah. Yusuf Azizoğlu Dvh Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Emhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Emhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Emhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Emhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Emhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Emhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Emhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Diyarbakır Majör Depresif Bozukluk