du...u
Annemin göz ameliyati yaptı. Cok memnun kaldı. Adanadan buraya cocuklarimın gözünü kontrol etmesi icin geldik. Muayene olduk ve çok memnun kaldık. Ilgil ve alakası mukemmeldi. Doktorumuz ali emre dalyana tesekkur ederiz.
Ali Emre Dalyan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Emre Dalyan, Göz Hastalıkları.
Ali Emre Dalyan adresi nerede?Ali Emre Dalyan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuyulu Mah. Örgü Cad. No: 14 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Emre Dalyan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Emre Dalyan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Emre Dalyan hangi dilleri konuşuyor?Ali Emre Dalyan ile Türkçe, İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Emre Dalyan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Emre Dalyan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Emre Dalyan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Emre Dalyan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Emre Dalyan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
Hatay bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları