Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Epilepsi Tedavisi
Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı
Çocuk Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
o.....
30 temmuz 2024'te hipofiz adenomu ameliyatı oldum Ali hocama. Kendisinin kibarlığı, empatisi, alçak gönüllülüğü kendisine güvenimi artırdı ve hemen ameliyat olmaya karar verdim.
Kendisi alanında çok başarılı ve özgüvenli. Özgüveni size de geçiyor ve emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.
Şu an iyileşme sürecindeyim. Her şey iyi gidiyor. Soruların olduğunda ulaşıp cevap alabiliyorum kendisinden.
Minnetlerimi sunuyorum hocama. Başarılarının devamını diliyorum.
es...ş
Ali Bey 1 hafta önce beyin tümörü ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatım iyi geçti ve ameliyat sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Ameliyatın öncesinde ve sonrasında aklıma takılan tüm sorularda doktor beye rahatlıkla ulaşabildim. Ameliyat öncesi var olan baş ağrılarım ve görme sorunum düzeldi.
ha....
Aile dostumun tavsiyesi ile tanıştığım hocam uzun yıllardan beri çektiğim bel fıtığı ve kanal daralması ameliyatımi gerçekleştirdi. Platin ve vida takıldı.. Hocama minnettarım baştan sona kadar tüm sürecimle birebir ilgilendi,içim cok rahat bir şekilde ameliyata girdim ve çok güzel bir ameliyat geçirdim. gerek insanlığı gerek doktorluğu ile harika bir insan iyi ki yolumuz Ali Erdem Hocamla kesişmis..
ku...
Merhaba ben ağrı Patnos yazıyorum benim ameliyat oldum beyin tümörü oldum 2012 ali hoca olmasaydı inanı ilşme durmum olmayacaktı ali hoca gibi değerli ve işini titizlikle yapan hoca bu ülkeye lazim
ö....a
Hipofiz adenom tanisi konulduktan sonra İyiki Ali hocam iyiki eskişehirden gidip Ali hocama denk gelmem benim icin buyuk hediye gerek insanligi herseyiyle dörtdörtlük bi insan hastalarina ameliyat öncesi ve sonrasi verdigi motive destegini hic eksik etmeyen bir hekim gözüm kapalı herseyde güvenebilecegim bi doktor kendisine tekrar tekrar tesekkurlerimi iletirim...
nu...e
Kontrastlı Dinamik Hipofiz MRG Tetkiki (hipofiz glandı santral kesim posteriorunda kistik bir mikroadenoma) aracıyla 21-22
Haziran 2021 tarihlerinde müracaat ettiğim doktorum detaylı ve güvenilir açıklamaları ve tetkikleriyle şu an için korkulacak bir şey olmadığını yıllık takip önerdiğini ifade etmişlerdir. Kendileri hakkında yapılan yorumları, danışan memnuniyetlerini okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım. Başarılarınızın artarak devam etmesi dileğiyle Ali Erdem YILDIRIM Hocam.
me...y
Ali Erdem Yıldırım hocama 2015 yılında hipofizadenomu teşhisi ile uzun araştırmalar sonucu başvurmuştum. Ve iyi ki de Ali Erdem hocamı tercih etmişim gerek ameliyat öncesi tetkikler olsun gerekse ameliyat sonrası olsun çok ilgili güler yüzlü ve her soruya ayrıntılı bir şekilde cevap vererek hatasını rahatlatan bir doktor şuan çok şükür iyiyim hiç bir problemim kalmadı Allah sizden razı olsun hocam hipofizadenomu ameliyatı için doktor arayışında olan tüm hastalara kesinlikle tavsiye ederim Rabbim herkese şifa versin
Bir ay kadar önce sol gözde görme kaybı sebebiyle yapılan tetkikler neticesinde abim için beyin ve sinir cerrahi doktoru arayışına girdik. Arkadaşlarımın tavsiyeleri ve internet yorumlarında bahsedilen başarıları nedeniyle yolumuz değerli hocam Ali Erdem Yıldırımla kesişti. Hipofiz adenomu teşhisi konulan abim için ilk muayenemizde bize 45 dakika boyunca tatlı dili ve güler yüzüyle hastalığı ve ameliyatın nasıl olacağı konusunda bilgi aktaran doktorumuz bizi o kadar rahatlattı ki başka bir doktorla görüşme dahi yapmak istemedik. Gerekli tahlil ve tetkikler neticesinde ilk ziyaretimizden sonraki bir hafta içerisinde ameliyatımızı gerçekleştirdi. Abimin ameliyatı yaklaşık 3,5 saat sürdü. Hipofiz tümörünün küçük bir mandalina boyutunda olduğunu belirten hocamız ameliyatta tümörün tamamını burundan girerek kapalı yöntemle temizledi. Ameliyattan sonra da bizden ilgi ve desteğini hiç esirgemeyen hocama ve değerli ekibine buradan teşekkürü bir borç bilirim. Birçok hasta ve yakınının bu yorumları okuyarak doktor araştırdığını ve bu sürecin ne kadar sancılı olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle iyi bir doktor arayışında olan tüm hasta ve yakınları ile buradan düşüncelerimi paylaşmak istedim. Eğer iyi bir beyin ve sinir cerrahı arıyorsanız hiç düşünmeden çok kıymetli hocam Ali Erdem Yıldırım'la görüşün. Kendisi hipofiz adenomu konusunda bana göre 1 numara çünkü. Pozitifliği ve insanlığı ile hastaları ile yakından ilgilenen hocam ameliyat sonrası da her arayışımızda aynı pozitiflikle bize dönerek endişe ve sıkıntılarımızı giderdi. Abim günden güne iyileşiyor. Zamanla daha iyi olacak inşallah. Bu hastalık nedeniyle doktor arayışında olanlar tek ve doğru adres kanatsız melek, işinin kompetanı, bir numarası Ali Erdem YILDIRIM' dır.
Çok kıymetli hocam dilerim Rabbimden yolunuz her daim açık olsun. Sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat diliyorum. İyi ki varsınız. İyi ki bizim doktorumuz oldunuz. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla.. Asuman Kaçar
öz....
Merhaba hocam eşimin 6 aydır suregelen sıddetlı ağrılardan sonra sayenızde suan iyileşme sürecindeyiz ve gözle görülür düzelmeler mevcut.Çok şükür günden güne iyileşiyor. Çok tesekkur ederım sıze ve ekibinize rastlasığımız için çok şanslıyız
Eşimin sağ gözde yoğunlaşan baş ağrısı şikayeti 1.7 mm'lik non fonksiyonel makro adenom olarak teşhis edildi. Sonrasında mikro cerrahi ve endoskopik cerrahi her ne kadar ikisi de nazal yolla yapılsa da ameliyat sonrası komplikasyon yüzdeleri ve tekrarlama sekansları arasındaki fark bizi Samsun'dan Ankara'ya, Ankara'da da hocamıza kadar getirdi. Eşim cumartesi 41 dk süren bi operasyon ve p.tesi sabaha kadar hastane yatışı sonrası taburcu oldu. Prolaktin seviyesi ve diğer hormonlar normal seviyede . Doktorun operatör becerileri ve kullandığı teknik/teknikler zaten üst düzey ama yine de kişiliği ve tutumunun "erdem"inin de altını çizmeden geçemem.
Prof. Dr. Ali Erdem Yıldırım
çok çok geçmiş olsun tekrardan. allah bir daha yaşatmasın. her zaman bir telefon uzağınızdayım
Ali Erdem Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Erdem Yıldırım, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Ali Erdem Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Epilepsi Cerrahisi, Epilepsi Tedavisi, Bel Fıtığı Ameliyatı, Bel Omurgası Revizyon Ameliyatı, Bel Kanal Darlığı Ameliyatı, Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı, Beyin Anevrizmalarının Mikrocerrahi İle Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Beyin Tümörü Ameliyatları.
Ali Erdem Yıldırım adresi nerede?Ali Erdem Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye Mahallesi , Hoşdere Caddesi Numara : 147 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Erdem Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Erdem Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Erdem Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Erdem Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ali Erdem Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Erdem Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Erdem Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ali Erdem Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Erdem Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Erdem Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları