Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Diğer

Bugün eşimin mide rahatsızlığı için gittik 15 gün uğraşarak randevumuzu aldık durumu kötü olduğu için tahlillerimizi önceden yaptırıp gittik kendisi O sırada olabilir olmayabilir diye cevaplar vererek muayene etmeden sorularımıza net cevaplar vermeden Biz ne istersek o ilaçları yazarak kafamıza bir sürü soru işaretleri ile 10 dakikalık süreçte muayenesini tamamladı masasından bile kalkmadan Üstelik

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Konum: Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Diğer

Geçtiğimiz cumartesi akşamı üniversite hastanesi aciline safra kesesi iltihabı için babamı bıraktım. Hiçbir yemek veya şu içmemesi söylenmişti babama tanı koyulan hastanede gastroenteroloji birimi olmadığı için üniversite hastanesine gittik. Bir gün boyunca acilde bekledik ve acil doktorunun ısrarla tekrar ettiği önerisinin aksine, Gastroenteroloji uzmanı Ali Erkan Duman yemek yiyip su içemeyen hastayı antibiyotik yazıp eve göndermeyi uygun gördü. Servise almayı kabul etmedi ve başka hastaneye de yönlendirmedi. Tedaviye daha başlama şansı bile olmadan, 2 saat içinde babam su içince tekrar fenalaştı ve ambulans çağırmamız gerekti. Hiç memnun değilim çünkü kişisel olarak bu durumdan çıkarımım bu duruma gerekli önemi ve dikkati göstermemiş olmasıdır.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet