s....a
Septum+konka ameliyatı oldum bilgisi ilgisi ve takibi muhteşem bir doktor sonuç olarak nefes alabiliyorum artik..Doktoruma çokkk teşekkür ediyorum
a....n
Alanının en iyi doktoru mükemmel bilgiye sahip septum ameliyat oldum kendisine çok güzel sonuç aldım gerçekten tavsiye edeceğim ender doktorlardan başta geleni.
öz...u
tek kelimeyle alanında en iyi doktor ali erkan karaca ben ameliyat oldum çok memnun kaldım kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ben bütün herkese tavsiye ediyorum
ha...n
bilgisi iyi olabilir ama konuşma üslubu sert,açıklaması yetersiz hastalık konsnda.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ali Erkan Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Erkan Karaca, Kulak Burun Boğaz.
Ali Erkan Karaca adresi nerede?Ali Erkan Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Erkan Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Erkan Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Erkan Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Erkan Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Erkan Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Erkan Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Erkan Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.