Hipnoterapi
Hipnoterapi
Üsküdar
Muayenehane
ah....
Tavsiye üzerine gitmiştik. İlgisi güzeldi,Çocuğumu götürmüştüm sadece bir defa ve memnun kaldım. Tavsiye üzerine gittiğim için herkese tavsiye ediyorum.
ya...
Referans üzerine gitmiştim. Tedavisinden memnun kaldım. Devam ediyor şu anda. İlgisi ve verdiği bilgilerle memnun kaldım.
Ali Eşref Müezzinoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Eşref Müezzinoğlu, Diş Hekimi. Size Ali Eşref Müezzinoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi.
Ali Eşref Müezzinoğlu adresi nerede?Ali Eşref Müezzinoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Eşref Müezzinoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Eşref Müezzinoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Eşref Müezzinoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Eşref Müezzinoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Eşref Müezzinoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Eşref Müezzinoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Eşref Müezzinoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Üsküdar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diş Hekimleri