Kulak Burun Boğaz Randevusu
İnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9, Şişli
Acıbadem Taksim Hastanesi
İnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9, Şişli
Acıbadem Taksim Hastanesi
Kurtuluş Mah. Şinasi Efendi Cad. Şinasi Rezidans 1 Sitesi No:25 Kat:9 Daire:18, Adana
Ali Evlice Muayenehanesi
Yaklaşık 5 sene önce burnumdaki eğrilik ve sol tarafın gelişmemesi sebebiyle Ali beyin yanına gelmiştim. Yaşım küçük olduğu için ameliyat olamadım tabi. 2 Ay önce ameliyatımı oldum. Hiç düşünmeden, başka bir doktor araştırmadan direkt Ali beye geldim ve iyi ki de gelmişim diyorum. Burnum o kadar güzel oldu ki...Çok memnun kaldım. Çok ilgililerdi gözüm kapalı güvendim ve şu an çok mutluyum
o.....
Gerek ameliyat öncesinde gerekse ameliyat sonrasında hem Ali Bey’in hem asistani Şükran hanımın detaylı açıklamaları, ilgisi çok iyiydi. Sürekli olarak gelişimini takip ettiler . Burnumda eğrilik olduğundan zor bir ameliyattı Ancak yönlendirmeleri ile kısa sürede iyileştim ve iki hafta içerisinde işe başlayabilecek duruma geldim.
Burun estetik işlemini uzun süredir düşünüyordum. Ali bey ile tanışınca kafamdaki soru işaretleri gitti net bir şekilde karar verdim. Asistanın yaklaşımı, Ali Beyin süreçle ilgili bilgilendirmesi iyileşme sürecimi daha da kolaylaştırdı. İyi ki de yapmışım diyorum
a....d
Değerli Ali hocama 5 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum, bugün tampon ve alçım çıktı. Burnum henüz çok yeni olmasına rağmen gerçekten çok memnun kaldığım için ve benim gibi bu ameliyattan korkan hastalara fikir olması amacıyla yorum yapmak istedim. Ali hocam hem bilgi becerisiyle hem de mütevazi kişiliğiyle mükemmel bir hekim. Kendisi ve ekibi sayesinde sürecimi çok konforlu geçirdim. Emeklerine sağlık…
Hasta
Tam 1hafta önce burun ameliyatımu yaptı Ali bey dün tamponlarım ve alçım çıktı sonuç tam istediğim gibiydi ,kapalı burun estetiği olduğum için ağrı morarmam olmadı çok az şişlik oldu 3gün .çok memnunum doktor beyin ilgisinden sonuçtan teşekkürler
s....z
I was looking for rhinoplasty almost one year ...i couldnt find to mouch reviews but i felt in love of dr Ali noses and i decided to go with him. My surgery was in Adana ,one day before i got Blood test at hospital and after dr Ali examine my nose and did my morph . Next day at 8am was my surgery . Dr.Ali did ecerything i asked for and even more (my skin was slightly thick) .my nose is a piece of art , he is real genious and i couldnt been more happy . thank you doctor for your amazing job !
hi...
Ali Bey ile yaklaşık 3 ay önce tanıştım ve muayene oldum. Ameliyatıma karar verildi. Bu süre içerisinde her türlü tıbbi bilgi, güleryüz ve desteklerini esirgemeyen Ali bey ve ekibine özellikle asistanı Sevcan hanıma çok teşekkür ediyorum. 1 ay olmasına rağmen burnumdan iç ve dış olarak çok memnunum. Ali Bey ile karşılaşmak çok büyük bir şans oldu benim için. Her şey için çok ama çok teşekkür ederim, saygılar, sevgiler...
o....s
Burnumun dış görünüşünden estetik anlamda rahatsızdım.Uzun zamandır yaptırmak istiyordum ve iyi bir hekim arayışındaydım.Doktor beyi sosyal medya ve tavsiye üzerine buldum.Ameliyat sürecinde de herhangi bir problem yaşamadım.Ameliyat sonrası 2.ayımdayım ve şişliklerim dışında bir problem yok.Kendisine çok teşekkür ediyorum
ek....
Gercekten işinin ehli.. Gerek kendisi gerek asistani son derece ilgiliydi. Daha İlk muayenem de doktor bey uzun uzun detaylıca açıklamalarda bulundu yaklaşık bir saat ameliyat hakkında bilgi verdi. İkna etmekten çok gerçekçi yaklaşımı çok hoşuma gitti. Ameliyat sonrasında hiç ağırı yaşamamış olmam beni cok sasirtmisti aslinda cok daha zor bir süreç bekliyordum. Suan 1 bucuk ayim dolmak üzere yeni burnumla son derece mutluyum:) hersey icin tesekkurler
u.....
Uzun süredir burun deviasyonum için doktor araştırması yapıyordum. Daha öncede muayene olduğum ali beyle görüşmeye gittim ve ameliyat olmaya karar verdim. 4 ay önce ameliyat oldum ve gerçekten çok memnunum estetik kaygısı içindeydim çok yapılı bir burun olmasından yüzüme yakışmamasından çekiniyordum ama öyle olmadı. Çevremdeki insanlara burun estetiği olduğumu söylediğimde çok şaşırıyorlar ve çok doğal durduğunu söylüyorlar. Bende çok memnun kaldım yüzümle çok oturan bir burun oldu gerçekten çok doğal. Ali beyin ameliyat ettiği burunların sonuçları tek tip değil yani her hastanın yüzüne göre çalışmış benimde karar vermemi sağlayan en önemli faktör buydu. Ameliyat sürecinde ve sonrasında Ali bey ve asistanı Deniz hanımla sürekli iletişim halinde kalabilmek de beni çok rahatlattı süreçle alakalı her konuda çok yardımcı oldular ikisine de çok teşekkür ederim.
Ali Evlice isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Evlice, Kulak Burun Boğaz. Size Ali Evlice tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Ali Evlice adresi nerede?Ali Evlice şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. Şinasi Efendi Cad. Şinasi Rezidans 1 Sitesi No:25 Kat:9 Daire:18 Adana
- İnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Evlice isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Evlice online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Evlice isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Evlice, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Evlice hangi dilleri konuşuyor?Ali Evlice ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Evlice isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Evlice bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Evlice ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Evlice hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Ali Evlice hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları