fa...2
Kalp cerrahı arayan kardeşlerim, beni dinleyin. Doktorum Ali Fedakar benin hayatımı kurtardı. Aort damarımı ve kalp kapakcığımı başarılı bir şekilde değiştirdi Hastalıgın teşhisinde çok hızlı, tedavisinde çok başarlıydı. Allah ondan razı olsun.
ha...n
Türkiye’de insanlarımızın ortalama yaşam süresini arttıran doktorlar, Doç. Dr. GÖKHAN ALICI ve Doç. Dr. ALİ FEDAKAR bunu nasıl başarıyorlar! İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bizim halk arasında bildiğimiz ismiyle Kartal Koşuyolu Kalp Hastanesi’ne annemiz SEVİM TAFLAN’ı muayeneye götürdüğümüzde; 1. Süper İnsan Sayın Doç. Dr. GÖKHAN ALICI ile tanıştık bu tanışmayla annemizin yaşam saatinin/süresinin uzamasının ilk aşaması başlamış oldu. Doç. Dr. GÖKHAN ALICI bize hastamızın 3 damarının %70 tıkalı olduğunu ayrıca kalp kapakçıklarının çalışmadığını ameliyat yapılmasa yaşama ihtimalinin az olduğunu fakat risk yüzdesi yüksek bir ameliyat olduğunu söyledi. Biz şok olduk, üzüntüden ne yapacağımızı şaşırdık. İşte tam biz kara kara düşünürken; 2. Süper İnsan Sayın Doç. Dr. ALİ FEDAKAR ile tanıştık. Kendisi de ameliyatın çok riskli ve çok zor bir ameliyat olduğunu ve hastanın yaşlı olmasının zorluk derecesini ve riski ayrıca arttırdığını söyledi. Dünyada birçok insan var, fakat bazı insanlar farklı oluyorlar dünyaya artı değer katıyorlar dünyayı güzelleştiriyorlar dünyaya güzel gözlerle bakıyorlar. Bunları, daha önce GÖKHAN ALICI hocamda his etmiş ve görmüştük ve işte o an bir insan olarak ALİ FEDEKAR hocamda da aynı şeyleri gördük, farklılığı ve güveni tekrar his ettik. Sonuçta ne oldu, Doç. Dr. ALİ FEDAKAR hocamız annemizi 16 Ekim 2014 Perşembe günü ameliyat yaptı. Hayatı hep başarılarla dolu olan bu insan başarısına bir başarı daha ekledi ve hastamızı tekrar hayata döndürerek hem hastamızın yaşam süresini uzattı hem de mutluluğumuza mutluluk kattı. Sayın Doç. Dr. GÖKHAN ALICI ve Sayın Doç. Dr. ALİ FEDAKAR sizlere çok çok teşekkür ederim/ederiz. Sizlere, ekibinize ve İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi‘nin tüm personeline müteşekkiriz. Yaşama hayat veren, yaşama süresini uzatan siz değerli insanlar iyi ki varsınız. 22 Ekim 2014 Sevgi ve Saygılarımla, Hakkı YURTSEVEN
se...k
Merabalar Ben İbrahim KARABIÇAK ın hasta yakınıyım (oğlu)Babamı koşu yolu hastanesine anjiyo ve stent uygulaması için yatırmıştım malesef anjio esnasında başka hekimler tarafından yapılan uygulamada damar yırtılması meydana gemiş ve iç kanama başlamıştı yoğun bakımdan mesai bitimi sonrasında acil ameliyata alınması gerekmiş ve burda bu gün benim canıma can katan Doktorumuz Ai FEDAKAR ile tanıştım.Bugün babam ve ben ona çok borçluyuz.Kritik ve çok zor durum içerisinde babamın vermiş olduğu yaşam savaşında bize çok büyükk emeği geçmiştir ve bu hiçbir şekilde maddi karşılığı olması mümkün olmayacak kadar büyük bir destek olmuştur. Ona yani Doktorumuz Ali FEDAKAR hocama burdan birkez daha sonsuz teşekkür ederim ve her zaman ona can borçlu olduğumu bilmesini isterim.Her meslekte iyiler ve kötüler vardır Ali hocamı bu sınıflar içerisinde iyilerin 1 ci sırasında görmek isterim ben öyle görüyorum.Profesyonel çözüm yaratma hızlı müdahele erken teşhis sonuç odaklı iş yapma ve işinde duygusal davranmama konusunda bence tam anlamıyla profesyonel inanın bunları abartarak değil çok samimi düşüncelerim olarak yazıyorum sana bir kez daha çok çok teşekkür ederim o cana can katan ellerinden saygıyla öperim hocam umarım bu yazdıklarım sana ulaşır.Sevgiyle kalın
Ali Fedakar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Fedakar, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ali Fedakar adresi nerede?Ali Fedakar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Fedakar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Fedakar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Fedakar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Fedakar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Fedakar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Fedakar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Fedakar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Beykoz Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları