Halide Edip Adıvar Cad.No:7 Kanal Mah., Kepez, Antalya
du....
Öncelikle ali hocamı çok seviyorum aşırı mütevazı ve çok ilgili bir doktor. Daha öncesinde 2 defa düşük yaptım ve hiç bir doktor sebebini bulamadı ali hoca ile tedaviye başladıktan yaklaşık 15 gun Sonra hamile kaldım ve şuanda 16 aylık bir oglum var .Oglum kalçasında bir kist ile doğdu ve bunuda ilk gören ali hocadır sonuna kadar hastalığı takip etti araştırdı soruşturdu hep yanımızda oldu sağolsun. Aslında söylemek istediğim şu gerçekten çok bilgili bir doktor kendi alanı dışında dâhil her konuda bilgiye sahip zaten ona sonsuz güvendiğim için oğlumu gönül rahatlığıyla doğurdum( çünkü hastalığıyla ilgili tüm doktorlar bizi çok korkuttu)Yine halime olursam yine onu tercih ederim aşırı egosuz ve pozitif.
Tek bir sıkıntı var randevuları o kadar yoğunki bazen 4 saat bekledigim olmuştu ama hiç off demedim.Size teşekkür ediyorum hocam herşey için.
me...o
ALİ FUAT BEY, HERŞEYDEN ÖNCE, MÜKEMMEL BİR İNSANDIR. MÜTEVAZIDİR. ONUN INSANLIĞINA HAYRAN KALIRSINIZ. SADECE HASTALARINI DÜŞÜNÜR, KENDİNDEN ÖNCE. DOĞUMUMU KENDİSİNİN HASTANESİNDE YAPTIM, NARKOZUN ETKİSİNDEN KURTULUNCA, İLK ONU GÖRDÜM. BAŞINDA BEKLEMİŞTİ, BEN AYILINCAYA KADAR. DEĞERLI DR. GÜZEL KALPLİ İNSAN. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. BAŞKA BİR OPERASYON GEÇİRMEK İSTESEM, ONAYINI ALARAK GİDERİM DIYEBİLECEĢİM, TEK DOKTORUM.SLMLAR
Sn ali fuat bey mükemmel bir doktordur gerçekten ben de çok defa gittim abimin çocuğu olmuyordu sonra ali beye görüldükten sonra üçüzleri oldu mutlaka uğrayın ihmal etmeyiniz
ka...n
aman biz yandık siz yanmayın diyorum baştan sona gebelik takibinde bulunan bebeğimizin sol elindeki dört parmağın olmadığını ne detaylı ultrasonda nede diğer ultrason da anlamayan doğum esnasında şok ve tranva yaşadığımız hala da psikolojik sorunlar yaşıyoruz.sakın onun hastanesinde gebelik takibi yaptırmyın biz yandık siz yanmayın. kapısının önünden dahi geçmeyin
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hasta
Ben böyle güzel bir doktor tanımadım gerçekten alanında bir numara karşısında oturduğunuzda bile rahatlıyorsunuz çünkü duruşu ben bu işi biliyorum bana güven diyor resmen. ikili test sonuçlarımda diğer doktorlar risk gördüler Ali Fuat Bey'i tanıyana kadar kabus dolu 2 hafta yaşadım gebeliğimin 16. haftasında tanıştık iyiki tanımışım inşlh doğuma kadar devam edeceğim. sonsuz teşekkkürler...
se...ş
14 yıl bir çok doktora gitmemizden dolayı ümitimizi kaybetmiştik. sn. ALİ FUAT ŞENGÖR hocamızın sayesinde hem ümidimizi kazandık hemde yağrumuzu allahın izini ile kucağımıza aldık sayın hocam allah razı olsun sizden ve EKİBİNİZDEN .bizim gibi çocuk sahibi olamayanlar güvenin bu doktora ve ekibine ALLAH RIZASI İÇİN .umutsuzluğa kapılmayın allah gönlünüze göre versin birbirimizin halinden anca biz anlarız
pe...b
14 sene sonra onun sayesinde 2 bebeğim oldu. Mükemmel bir insan olağanüstü bir doktor. Herkese tavsiye ederim. Onun bende bir lakabı var. Bir doktordan çok ötesi. Tüm doktorların onu örnek alması lazım.
Pelin Uslu
ay....
Op. Dr. Ali Fuat Şengör Antalya'da çok başarılı, tanınmış ve sevilen bir Doktor. Gerçekten de bunun için inanılmaz efor ve emek harcadığını düşünüyorum. Benim yumurtalığımı sarmış olan bir çikolata kistim vardı ve oldukça büyüktü, kendisi yumurtalığa zarar vermeden bu kistten ve ağrılarımdan kurtulmamı sağladı, kendisine şükranlarımı sunuyorum. Sadece narkozun etkisinden biraz zor kurtuldum ki bu her ameliyat sonrası olabilecek bir durum. Ameliyat konusunda kendisi çok başarılı ve özellikle çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere Dr. Ali Fuat Bey'e görünmelerini, çok sayıda tedavi gören bayanlardan aldığım yorumlara dayanarak, şiddetle tavsiye ediyorum.
he...i
ALİ BEY 31 MARTA RAHİM VE YUMURTALIK AMELİYATIMI GERÇEKLEŞTİRDİNİZ.ÖNCE SİZE SONRA SİZİNLE İLK GÖRÜŞMEMİ SAGLAYAN İBRAHİM BEYE AMELİYATTA BULUNAN EKİBE YATTIGIM SÜRE İÇİNDE İLGİLENNEN TÜM EKİBE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İBAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM
ha...n
12 sene çocuk üzlemi cektik cocuk sahibi olamadık hangi doktora gittik sorun yok olursunuz dedi tam 12 sene bosuna gecirdik allah razı olsun bir arkadşımız tavsiye etti sagolsun .ali fuat bey gercekten benim icin bir doktordan üte bişey ne dediyse aynen dediği gibi cıktı suan dünyalar tatlısı bir kızım var allah ondan razı olsun her kese tavsiye ederim
Ali Fuat Şengör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Fuat Şengör, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Fuat Şengör adresi nerede?Ali Fuat Şengör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halide Edip Adıvar Cad.No:7 Kanal Mah. Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Fuat Şengör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Fuat Şengör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Fuat Şengör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Fuat Şengör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Fuat Şengör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Fuat Şengör hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Ali Fuat Şengör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları