Kulak Burun Boğaz Randevusu
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Ali Fuat Varlı Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Op. Dr. Ali Fuat Varlı Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Tonsillektomi
Op. Dr. Ali Fuat Varlı Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Çene Estetiği
g....o
Sayın hocamla uzun doktor arayışımdan sonra yollarımız kesişti. Kendisi bilgili yetenekli ve iletişimi müthiş bir insan kendisine burun estetiği ameliyatı oldum ameliyat süreci ve sonrası sonrasını son derece konforlu geçirdim hocamın eli çok hafif hiç ağrı çekmedim diyebilirim hocama minnettarım başarılarının devamını diliyorum gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum...
as....
Ali Fuat hocamm...yıllardır cesaret edemediğim rinoplasti operasyonu için beni ikna eden gerek güleryuzuyle gerek bilgi donanımıyla ilgili dürüst gerçekten işinin pirii... ameliyat olali bugün tam 15. Günüm..sonuc tek kelimeyle muhtesemmm fazla soze gerek yok sakarya ve civarindaysaniz ve size uygun önce SAĞLIK SONRA GÜZELLİK düşünceniz varsa daha beklemeyin ..Allah böyle insanlarımızın sayısını çoğaltın ...hocammm IYIKI SIZZ
l ...k
Ali Fuat hocamla iyi ki tanıştım. Kesinlikle müthiş bir tecrübesi var. Ameliyat öncesi öngördüğü olumlu veya olumsuz tüm olası durumları, neticesinde gerçekleştirilebilecek tedavi yöntem ve süreci açıkça anlatıyor. Bunun yanında güçlü iletişimi ile hastasının tüm taleplerini dikkatle dinliyor, sorularını sabırla yanıtlıyor. Burun ameliyatımda 40. Günümdeyim ve olumsuz hiçbir durum yaşamadım. Ameliyat öncesinde de sonrasında da hastasına olan ilgisi değişmiyor. Bu bağlamda ayrıca güven sağlıyor, pişmanlık yaratmıyor. Burun estetiğinde yüzünüzün tüm hatlarını inceleyerek size uygun olabilecek şekli detaylı bir şekilde anlatıyor. Ali Fuat hocam sayesinde yaşamıma çok güzel ve nefes problemi olmayan bir burunla devam edeceğim için mutluyum.
Ameliyat öncesi beklentilerimin net belirlenmesi, ameliyat sonrası burnumun çok beğendiğim bir şekilde şekillenmesiyle beraber çok sıcak ve açık bir iletişim kurabildiğim için doktor bey ve ekibi için iyi ki diyorum. Ameliyat sonrası yapılması gerekenlere dikkat ederek kolay atlattığım 100 puanlık bir süreçti benim için :)
r....ç
Horlama şikayetim vardı ilaç tedavisine yanıt verince ameliyata karar verdi.Burun ameliyatı oldum ,aneliyatttan sonra hiç ağrım olmadı çok iyi dr. herkese tavsiye edeim
a....k
Nefes alma ve görselde bir kaç sorunum vardı.Çok fazla doktor araştırması yaptım en son Ali Fuat Hocaya karar verdim ve iyiki de öyle yapmışım.54 gün önce burun ameliyatımı oldum.Ameliyat sonrasında ödem haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Kalın derili olduğum halde 50 günde çok iyi sonuç aldım.En önemlisi artık burnumdan nefes alabiliyoru.Her kafama takılan soruya cevap alabiliyorum.Çok çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ediyorum hiç tereddüt etmeden Ali Fuat hocaya güvenebilirsiniz.İyi ki tanımışım kendisini
z....d
Burun ameliyatı için birçok doktor gezdim .Ali Fuat hocanın güler yüzlü, ilgili ,detaylı ve bilgilendirici muayenesi ameliyat konusunda karar vermemde büyük rol oynadı .Ameliyatımın 26.günündeyim şuan için süreçten çok memnunum .Aklıma takılan her soruya asistanı vasıtasıyla cevap aldım .Çevremdeki herkese kbb alanında önereceğim bir doktor .
s....g
ali beye mayıs ayında ameliyat oldum şu an 4. ayım doldu 5 e gidiyorum o kadar memnun ve rahatım ki kendisine çok teşekkür ediyorum. işini severek yapan bir doktora denk geldiğim için çok şanslıyım. yeni burnumla da çok mutluyum. yine bir şey olsa gözüm kapalı kesinlikle ali bey derim… kendisine çok teşekkür ederim. ilgi,alaka,güleryüzlü olduğu için de teşekkürü her zaman borç bilirim.
b....b
Rinoplasti alaninda çok iyi bir doktora denk geldiğim için şanslıyım. Ameliyat öncesinde ne konusulduysa sonrasında da o sekilde oldu. Beklentimi fazlasiyla karşıladı. İstediğimi sorup samimi bir sekilde cevabımı alabildim. Ameliyat sonrası da rahat bir surecti ve doktorumla istediğim zamanda iletişim kurabildim.
i.....
Iyi ki tanımışım doktor beyi çok zor olan 3. revizyon ameliyatımı başarı ile gerçekleştirdi bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu ve sonuç harika hayatım boyunca böyle nefes almamıştım insan olarak ayrı doktor olarak ayrı iyi, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kendisine herşey için teşekkürler
Ali Fuat Varlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Fuat Varlı, Kulak Burun Boğaz. Size Ali Fuat Varlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Kontrol Randevusu, Bademcik Ameliyatı, Baş ve Boyun Cerrahisi, Burun Estetiği, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Ali Fuat Varlı adresi nerede?Ali Fuat Varlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı mah, 54.cad, F blok No:204 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Fuat Varlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Fuat Varlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Fuat Varlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Fuat Varlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Fuat Varlı hangi dilleri konuşuyor?Ali Fuat Varlı ile İngilizce, İsveççe, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Fuat Varlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Fuat Varlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Fuat Varlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ali Fuat Varlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Fuat Varlı hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Fuat Varlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.