Ortodonti Randevusu
Hareketli Damaklık Tedavisi
Hareketli Ortodontik Tedavi
Invisalign Tedavisi
Uzman Ortodonti Kliniği İstanbul
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Uzman Ortodonti Kliniği İstanbul
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
X-Ray
Çene Darlıkları Tedavisi
Ölçü Randevusu
me...
Furkan Hocayla diş teli tedavim bugün tamamlandı. İşinde gerçekten başarılı biri her zamanda açıklayıcı bir şekilde tedavinin seyrini anlattı. Çok memnun kaldım. Kesinlikle çevreme her zaman tavsiye edeceğim bir Ortodontist.
s....b
Tavsiye üzerine diş teli tedavisi için başvurdum. Ama bütün işlemleri yaptırdım. Sürecim iyi geçiyor. Ben memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum, istediğim zaman randevuyu bana göre ayarlıyor. Ali Bey, isteklerime göre hareket ediyor. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her şey yolunda ve iyi gidiyor.
k....)
Kızımın diş teli tedavisi için tavsiye üzerine başvurduk. 1.5 senedir tel takılı. Dişleri şu an iyiye gidiyor. Bir sıkıntı yok. Sıkıntımız olduğu zaman sıkıntımızı çözüyor. Ali Bey ciddi, mesafeli ve işini güzel yapan bir doktor.
z....̇
Hem tavsiye hem de araştırarak 20'lik diş çekimi ve ortodonti tedavisi için başvurdum. 3 tane 20'lik dişimi çekti. Muayene sonrasında plak tedavisine karar verdi. 1-2 senedir tedavi görüyorum. Çok memnunum kendisinden. Furkan bey hastalarını iyi anlıyor. Detaylı her bilgiyi hastalarıyla paylaşıyor. Alanında iyi bir hekim.
y....n
DoktorTakvimin'den buldum kendisini. Ortodonti hizmeti tedavisi için başvurdum. Dişlerime tel takıldı. Sürecim gayet iyi geçti. Hiçbir ağrım sızım olmadı. Süreç bitti, tellerim çıkarıldı. Ali Bey sevecen biri değil ama işini iyi yapan birisi. Kontrollere gitmeye devam ediyorum.
ö....u
Ortodonti tedavisi için tavsiye üzerine gittim. Tel takıldı. Tedavim 2 sene sürdü. Sürecim çok güzel geçti. Tellerimi çıkardı. Plakla devam ediyorum. Şu an sürecim bitti aslında ama ara ara kontrollere gidiyorum. Furkan hoca güler yüzlü birisi. Verdiği saatlerde randevusuna uyuyor, hastasını bekletmiyor. Başarılı bir hekim, tedavim güzel sonuçlandı.
h....a
Ortodonti tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Muayene sonunda dişlerime tel taktı. 1 sene oldu. Ağrım sızım yok, her şey güzel ilerliyor. Her ay kontrollere gidiyorum. Hocamız ilgili, anlayışlı, hastasına güven veren biri. Memnunum.
gü...a
Yaklaşık 2 yıldır eşim ve ben tedavi alıyoruz Ali Furkan beyden. Kendisinden önce başka bir ortodontistle çalıştığımız için kıyas yapma şansımda oldu. 40 plaklık uzun bir tedavi sonunda güzel bir gülüşe kavuştum. Zaten tedavi başında ilerlerken ve sonunda fotolarını çekiyor değişimi oradan takip edebiliyorsunuz. Bana göre tedavide iletişim çok önemli Furkan bey ne istediğinizi soruyor sizi dinliyor. Eli müthiş hızlı ve becerikli. İnatçı dişleri sabırla çevirdiğine şahit oldum. Israrla tavsiye ederim.
Hasta
Diş teli tedavisi aldım Ali beyden, ne istediğimle ve tedavinin gidişatı konusunda çok yardımcı oldu, memnun kaldım tavsiye ederim
el...
Dr. İşini bilen biri yapacağı işi önce anlatıyor sonra da uyguluyor. Randevularımızda bekleme olmuyor çünkü herkese oma göre randevu veriliyor. İki kızımda burda diş teli tedavisi oldu cok memnunuz.
Ali Furkan Karakoyunlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Furkan Karakoyunlu, Ortodonti. Size Ali Furkan Karakoyunlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Koruyucusu, Diş X-Ray, Lingual Ortodonti, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler.
Ali Furkan Karakoyunlu adresi nerede?Ali Furkan Karakoyunlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batı Mah. Uzunkale Sk. Somtaş Sitesi 5/A Kat:1 D:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Furkan Karakoyunlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Furkan Karakoyunlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Furkan Karakoyunlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Furkan Karakoyunlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Furkan Karakoyunlu hangi dilleri konuşuyor?Ali Furkan Karakoyunlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Furkan Karakoyunlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Furkan Karakoyunlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Furkan Karakoyunlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Furkan Karakoyunlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Ali Furkan Karakoyunlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Furkan Karakoyunlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Furkan Karakoyunlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar