Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Fetal Ekokardiyografi
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
ec...e
Ali beyle ayrıntılı ultrasonla tanıştık. Tanıdığım en tatlı ve bilgili doktorlardan biri. Tüm ayrıntısı ile süreç hakkında bilgilendirdi. İlgisi için teşekkür ederim. Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
oz...a
İkili testim icin kendi kadin dogum doktorumun onerisiyle Ali Bey'e gittim.Ve iyiki diyorum kendisi cok sicakkanli,pozitif,cok ilgili,aciklamalari cok net ve ayrintili.Gercekten iyi bir hekim tarafindan ayrintili tetkikleriniz yapiliyor olmasi aklinizda ki soru isaretlerinide azaltiyor.Gonulden,tereddutsuz kendisini tavsiye ederim.
c.....
2li test için ali beyi tercih ettik. İnanılmaz iyi ve ilgili bir doktor iyiki ali bey ile tanışmışız. Kendisine sonsuz teşekkürler
el...
Ben riskli bir gebelik geçirdim Ali hocadan önce 26 haftalık hamileyken 2 doz akciğer aşısı oldum her an doğabilir serklaj yapılması gerekiyor dendi. Bu durumdan dolayı Ali hocayla görüştüm serklaja gerek yok her hafta kontrol edicez hiç bişey olmaz dedi ve gerçekten ben tam günümde Doğum yaptım. Ali Gedikbaşı bu zamanda bana çok destek oldu güven verdi çok ilgilendi sırada dahi bekletmezdi kendisi hem dr. Olarak hem insan olarak çok iyi biri. Allah yolunu açık etsin. O kadar çok şey var ki söylenecek ama insan tıkanıyor işte allah iyi ki Ali hocayı karşıma çıkardı. Ali hoca riskli gebelik konusunda bir numara .
ay...a
Kendi alaninda 1 numara bir doktor ayrica babasi yunus gedikbasida cok tatli her konuda yardim sever detayli bilgilendirme yapan soru sordukca cevap veren bir bashekimdir alibey kendisine cokk tesekkur ediyorum Allah basimizdan eksik etmesin onu sorunu olan hastalar gidip care bulacaginiz tek doktor pisman olmicak dua ediceksiniz..
ka...h
Yunus Gedikbaşı, şu dünyada görüp görebileceğiniz en iyi ve en uzman hekimdir. Çok ilgili, sıcak kanlı ve işinin en ehli insandır. Kendisine ve yanında çalışan Kamile hanım, Medine hanım'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yasemin Saraç.
n....m
Ali bey bizim en zor zamanımızda yardımımıza koştu.evvel Allah sonrada Ali bey sayesinde mucize bebeğimize oğlumuza kavuştuk. Rahim ameliyatı olmayı beklerken herkes ameliyatsız olmaz derken Ali bey sakin olmamızı ve ameliyatın gerekli olmadığını söyledi. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Hamileliğimin her anında tedirginlik yaşayan biri olarak herkese tavsiye edebilirim ki memnun kalırsınız. Benden sonrada bir kaç arkadaşıma önerdim aynı şekilde onlar da memnun kaldılar
be...m
Plasenta previa teşhisiyle gittim Ali Bey'e. Çok ilgilendi. Hiç korkutmadıhep telkin etti. Ve doğumumu o yaptırdı. Bazı hastaneler doğum riskli olduğu için yapamayacaklarını söyledi.Bir tek ona güvendim bu süreçte. Tereyağından kıl çeker gibi halletti her şeyi. Allah razı olsun ondan. Bilgisi muhteşem. Asla paragöz değil. Dört dörtlük bir doktor...
y....t
ali bey gerçekten mesleğinde başarılı cok iyi bir hekim bizlerde arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıdık doktorumuzu hamileliğimin 5.ayındayım herşeyim çok sükür normal gitmektedir.motive edici yönü cok güzel.cok kişi ile tanıstım hepsi birsürü vitamin vb gibi ilaçlar kullanmasına ragmen ben sadece demir kullanıyorum bunun dısında gerek görmediği hiç bir testi ve ilacı vermemktedir. inşallah 4.ay sonra sağlıklı şekilde bebeğimi kuıcağıma alacağım.
a...
bır arkadasım sayesınde tanıstık alı beyle ılk muayeneye gıttık gercekten cok ıyı guler yuzlu bır dr kendısıyle konusunca motıve oluyorsun benım anne karnında ıken bebeklerım oluyor ve ben gıtmeden once cok korkuyordum negatıf bır sey soylıyecek dıye ama korktugum gıbı olmadı sımdılık tesler yapılıyor ınsallah allahım banada nasıp eder saglıkla kucagıma almayı alıbeye sonsuz guvenıyorum
Ali Gedikbaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Gedikbaşı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ali Gedikbaşı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Fetal Ekokardiyografi, Yüksek Riskli Gebelik Takibi.
Ali Gedikbaşı adresi nerede?Ali Gedikbaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşyol Mahallesi Akasya Sokak Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Gedikbaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Gedikbaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Gedikbaşı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Gedikbaşı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Gedikbaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Gedikbaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Gedikbaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Gedikbaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ali Gedikbaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Küçükçekmece bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları