he...i
saygıdeğer doktorum.canım ağabeyim.15mart.1995yılında.geçirdiğim trafik kazasında kopan bacağımı yerine monte ederek beni eski sağlıklı halime döndürmeniz dolayısıyle şükranlarımı arzetmek istiyor saygılar sunuyorum..müşfik ve müstesna insan sizi sevgiyle kucaklıyorum
Ali Görgülü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Görgülü, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ali Görgülü adresi nerede?Ali Görgülü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Görgülü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Görgülü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Görgülü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Görgülü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Görgülü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Görgülü hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Görgülü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmit Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adapazarı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Başiskele Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Derince Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Serdivan Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölcük Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (2)Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Sakarya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları