s....a
17 yaşımda tamda sınav sürecimde beni başsız ve omuzsuz bırakan ailesel bir olay yaşamış derin bir depresyona girmiştim, şimdi 22 yaşıma yaklaşıyorum ve Ali hoca sayesinde yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum. Ali hoca, sadece akademide öğretilen bilgileri tam olarak öğrenerek bilim insan olmakla kalmamış, bu coğrafyada yaşayan insanların psikolojisini ve ruh halini anlamak için sayısız kitaplar okuyarak bilim insanı olmadan önce insan olmayı başarmış bir hocamızdır.
Ali hocam iyi bir bilim insanı ve doktor olmasının yanı sıra, ahlaklı ve terbiyeli örnek bir insan ve devlet memurudur. Yeniden bir depresyona girecek olsam her ay Aydın-İstanbul yolculuğu yapar gene Ali hocama muayene olurum.
İşini olması gerektiğinden çok daha özenli ve güzel bir şekilde, son derece samimi, tatlı sert bir tavır ile insana güven sağlayan ve bütün çekingenliği söküp atan, alanında gayet başarılı bir doktor. Profesyonel yardımın yanı sıra içten ve samimi hayat tavsiyeleri ve örneklendirmeler ile beni çok memnun bıraktı. Teşekkür ederim.
zi...t
Ali Görkem GENCER Bey tüm hastalarına aynı özen ve disiplin ile ilgilenmektedir.Ali Görkem GENCER Bey sayesinde sağlığıma kavuşmak üzereyim.Yaklaşık 5 yıldır tedavi görmekteyim ve tedavimin sonuçlanmasına oldukça kısa bir süre kalmıştır.Eminim ki; bu özverili çalışmanın neticesi güzel sonuçlanacaktır.
Saygılarımı sunarım.İyi çalışmalar dilerim.
he...i
Daha önce bir çok psikiyatrist dr'a gittim.Ancak dr'ların yaklaşımlarından memnun kalmadığım için tedavimi yarım bırakmıştım.Ali Görkem Bey gerçekten çok iyi bir psikiyatrist, önce sizi dinliyor sonra ilaçlarınızı yazıyor ve ilaçlarınızı nasıl kullanmanız gerektiğini de not olarak yazıyor.Kendisine hastaya insani ve iyi bir psikiyatrist olarak yaklaşımı için teşekkürlerimi sunuyorum.Umarım mesleğinde başarıları daim olur.Muayenesine giderken hiç strese girmiyorum.Gittiğim diğer uzmanlarda muayeneye girerken stres yaşıyordum.Bu çok önemli bir konu psikolojik bozukluğu olan insanlar için.
Genelde çoğu doktorun çeşitli sebeplerle ( doktor başı düşen hasta sayısının çok olması, imkan ve süre kısıtlılığı veya doktorun hastayı bir birey olarak değil baştan savmak istediği bir bela olarak görmesi) hastalara fazla ilgi gösteremediği bu zamanda Dr. Gençer bana kendimi değerli bir birey gibi hissettirmiş, kendi vaktinden feragat ederek zaman ayırmış ve bir doktordan beklenebilecek hem profesyonel hem de insanı tatmini yaşatarak muayenehanesinden memnum ayrılmamı sağlamıştır. Eminim tüm bunlar öteki hastaları için de geçerlidir. Umarım Sayın Gençer daha uzun bir süre hastanemizde çalışmaya devam eder.
Ali Görkem Gençer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Görkem Gençer, Psikiyatri.
Ali Görkem Gençer adresi nerede?Ali Görkem Gençer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 4.Etap 1.Kısım Başakşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Görkem Gençer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Görkem Gençer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Görkem Gençer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Görkem Gençer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Görkem Gençer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Görkem Gençer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Görkem Gençer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler