D 100 Güney Yan Yolu Ataköy 7-8-9-10 Mah. Nivo Ataköy B Blok Daie: 112, İstanbul
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Bağımlılık Danışmanlığı
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Prof. Dr. Ali Güven Kılıçoğlu Muayanehanesi
2006 yılında İstanbul Psikanaliz derneği altında bireysel psikanalizime başladım ve 2012 yılında tamamladım.2007-2008 yılları arasında Çocuk ve Gençlik Ruh Sağlığı Derneği Asistan Komisyonu başkanlığı görevinde bulundum.Akabinde 2008-2009 yıllarında da Çocuk ve Gençlik Ruh Sağlığı Derneği Asistan Komisyonu Sekreterliği görevini yürüttüm. Daha sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları E. A. Hastanesi'nde uzman olarak çalışmaya başladım. 2012 yılından itibaren Psikanalitik terapi için teorik eğitime ve grup süpervizyonlarına başladım. 2016 yılı itibariyle bu eğitimleri tamamlamış bulunmaktayım. 2015 Kasım ayından itibaren Başasistan olarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları E. A. Hastanesi'nde görevime devam ettim. Yaklaşık 3 yıl kadar erkek kapalı psikiyatri servisini yönettim ve 2018 Mayıs-Ağustos ayları arasında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman RSHH Çocuk Psikiyatri kliniğinin idari sorumluluğunu üstlendim. Ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatri Anabilim Dalı’nda çalışmaya başladım. Ağustos 2019’dan Kasım 2021 ‘e kadar ise Anabilim Dalı Başkanlığı görevi üstlendim. Tamamlanmış olarak 6 adet Tıpta Uzmanlık tez danışmalığım mevcuttur.
m...
Doktorumuza başka bir hastası vasıtasıyla ulaştık. Derslere odaklanamama ve sürekli sorumluluklarını hatırlatmak zorunda kaldığımız için başvurduk. Hiperaktivite bozukluğu ile alakalı tedavimize başladık ve bazı testler yapıldı. Herkese tavsiye ediyorum.
ö...
Güven Bey ile OSB'li ve dikkat eksikliği sorunu yaşayan oğluma doktor ararken öğrencisi olan kuzenim tavsiyesiyle tanıştık. Daha önce de dikkat eksikliği için ilaç kullanmıştık ama başka sıkıntılara yol açtığı için bırakmıştık, Güven Bey ise durumu değerlendirip aşama aşama farklı ilaçlarla çözüm yoluna gitti. Oğlum üniversite sınavına hazırlanırken karşımıza Güven Hoca'nın çıkmış olmasından çok mutlu olduk. Hastaya ve hasta yakınlarına olan yaklaşımını çok olumlu bulduğum için çevremdeki pek çok kişiyi de kendisine yönlendirdim. Yaklaşık 3 yıldır Güven Hoca'nın hastasıyız, keşke çok daha önce kendisiyle karşılaşsaydık.
t...
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu nedeniyle ulaşım sağladık. Memnuniyet ve tavsiye üzerine randevu almıştık. Tedavi sürecimize devam ediyoruz, yüksek derecede fayda gördük. Herhangi bir olumsuz ilerleme yok, memnuniyetimizden dolayı tavsiyelerde bulunuyoruz.
a...
Bir tanıdığımız vasıtasıyla ulaştım. Oğluma dikkat eksikliği tanısı konulmuştu. Tedavimiz devam ediyor, belirli aralıklarla görüşme yapıyoruz. Tavsiye ediyorum.
s...
Doktoruma, tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Oğlum, hayatın anlamsız, yaşamak istemediğini ve sürekli mutsuz, sabahlara kadar bilgisayar oyunu onayıp, gündüz de uyumak istiyordu. Lise 2. Sınıfa başladıktan sonra okumamın da anlamsız olduğunu okula gitmeyeceğini söyledi ve gitmedi de. Okuldan ve arkadaşlarından hiç bahsetmek istemiyordu. Güven Hoca ile bu süreçte tanıştık. Ergenlik dönemi depresyon ve Dehb teşhisi koydu. İlk yıl zorlu bir süreç geçirdik zamanla yavaş yavaş düzelme başladı. Şimdi oğlum lise 4.sınıfta üniversiteye hazırlanıyor. Okuluna isteyerek düzenli gidiyor. Arkadaş grubu oluştu sosyalleşti. Bilgisayarına asla dokunmuyor, varlığı sadece ona yetiyor. Duşta saatlerce müzik dinliyor. Okul ve arkadaşlarını sürekli anlatıyor. Bir anne olarak benim için en önemlisi hayatın yaşamın güzelliklerinden bahsediyor olması. Kendini hiç beğenmiyordu, artık kendini çok beğeniyor. Çokta yakışıklı... İyi ki Güven Hoca ve ekibi ile yollarımız kesişti. Çevreme de tavsiye ediyorum
t...
Güven hoca ile iki yılı geçti karşılaşmamız .Oğlum DEBH. Güven hoca ile başladığımızda oğlumda ki ilerleme dikkat çekiciydi. Halen tedaviye devam ediyoruz. Doktorumuzdan çok memnunuz .Hem sosyal hem de okul hayatında büyük ilerlemeler kaydettik. Kesinlikle tavsiye ederiz.
r...
Doktorumuza tavsiye üzerine ulaştık. Kaygı bozukluğu sebebiyle başvurduk. Tedavi sürecinden memnun kaldık, tavsiye ederim.
ç...
Ali Güven hocamıza önceden giden bir hastasının tavsiyesi ile ulaştım. Acil durum dememle randevu olmamasına rağmen zaman ayırdılar bu konuda hem çocuğumuz için hem de çocuğumuzla ilgili emin adımlarla ilerlemem adına bizlerle de ayrıca ilgilendi, nasıl yol izlememiz gerektiği konusunda bir çok kez öncü oldu. Sorunumuz çocuğumda olan durumun obsesif kompulsif bozukluğuydu, kendisiyle 2 senedir takipliyiz. Gerek ilaç gerek yüz yüze konuşma seansları ile 2 senede büyük bir yol aldık. Kesinlikle tavsiye ederiz.
Ali Güven Kılıçoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Güven Kılıçoğlu, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ali Güven Kılıçoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Terapisi, Ergen Terapisi, WISC-4 Zeka Testi, Bağımlılık Danışmanlığı.
Ali Güven Kılıçoğlu adresi nerede?Ali Güven Kılıçoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- D 100 Güney Yan Yolu Ataköy 7-8-9-10 Mah. Nivo Ataköy B Blok Daie: 112 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Güven Kılıçoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Güven Kılıçoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Güven Kılıçoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Güven Kılıçoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ali Güven Kılıçoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Güven Kılıçoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Güven Kılıçoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ali Güven Kılıçoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Güven Kılıçoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Güven Kılıçoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri