Keklik Pınarı, Dikmen Caddesi. No:395 Çankaya, Ankara 06450
mi...r
Doktorum şikayetlerimi sonuna kadar dinledi ve tedavi konusunda beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Güler yüzlü birisi. Kendisinden çok memnunum.
se...ç
ŞİKAYETLERİMİ AYRINTISYLA ANLATTIRMASI GÜLER YÜZLÜ OLMASI GÜVEN VERMESİ VE HASTALIĞIMIN TEDAVİSİ HAKKINDA BANA İNANDIRICI BİLGİLER VERMESİ DOLAYISIYLA KENDİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM
me...k
Acil girişte uyguladığı çok yakın ilgi ve alaka, sonrasında tespit ettiği teşhisle çok rahatladığımı hissettim. Ellerine sağlık.
Ali Güvendik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Güvendik, Pratisyen.
Ali Güvendik adresi nerede?Ali Güvendik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Keklik Pınarı, Dikmen Caddesi. No:395 Çankaya Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Güvendik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Güvendik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Güvendik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Güvendik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Güvendik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Güvendik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Güvendik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler