me...e
iletişimi güçlü,güven veren bir hekim.bebek düşünüyoruz endişeli bir yapım var.ali bey'e tavsiye üzerine gitmiştim,ulaşılabilirlik açısından da tavsiyede ediyorum.
se...r
allahım bin kat razı olsun ali beyden 4düşükden sonra kızımı kucağıma aldım ve önce allahın izniyle sonra ali beyin bilgisiyle işi rast gelsin
ne...a
tek kelimeyle mükemmel bir doktor
Ali Haydar Kantarcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Haydar Kantarcı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Haydar Kantarcı adresi nerede?Ali Haydar Kantarcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mahallesi, 31035 Sokak, No:11 Mezitli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Haydar Kantarcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Haydar Kantarcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Haydar Kantarcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Haydar Kantarcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Haydar Kantarcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Haydar Kantarcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Haydar Kantarcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yenişehir Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Toroslar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Akdeniz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Erdemli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Mezitli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mezitli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları