Online Danışmanlık +32 daha fazla
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Günışığı Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi
Ben Ali Hocaoğulları, 2022 yılında dil ve konuşma terapisti olarak mezun oldum ve bu alandaki bilgi ve deneyimimle danışanlarıma en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyorum. Her yaş grubundan bireylerle çalışarak, çeşitli dil ve konuşma bozukluklarına yönelik kapsamlı bir destek sunuyorum.
Uzmanlık alanım sadece dil ve konuşma terapisi ile sınırlı değil. Aynı zamanda Dır Floortime terapisti olarak, çocukların ve bireylerin gelişimsel ihtiyaçlarına özel, etkileşimsel ve bireyselleştirilmiş yaklaşımlar sunuyorum. Terapötik uygulamalarımda, çocukların duygusal ve sosyal becerilerini desteklemek amacıyla bu yöntemin güçlü yönlerinden yararlanıyorum.
Alanımla ilgili sürekli olarak eğitimler almakta ve güncel bilgileri takip etmekteyim. Yılmadan öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye devam ederek, en güncel yöntemleri ve en etkili stratejileri danışanlarımla buluşturuyorum. Bu sürekli öğrenme ve yenilikleri takip etme anlayışım, danışanlarımın en iyi sonuçları elde etmelerini sağlamak için güçlü bir temel oluşturuyor.
Danışanlarımın bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak, onlara sadece bir terapist değil, aynı zamanda bir destekçi ve yol arkadaşı olmayı amaçlıyorum. Size özel yaklaşımlarla, dil ve konuşma becerilerinizi en üst seviyeye taşımak için buradayım.
m...
Ali Bey ile konuşma ve dil terapisi için görüştük. Oğlum 4 yaşındaydı ve neredeyse hiç kelimesi yoktu. 12 haftalık bir eğitimin sonunda oğlum konuşmaya başladı. Her derse ben de katıldım ve Ali Bey nasıl davranmam gerektiği ile ilgili çok yardımcı oldu. Ders sırasında ve sonrasındaki geri bildirimleri ve oğlumla olan iletişimi çok iyiydi. Kendisi oğluma bir arkadaş gibi oldu. Herkese tavsiye ederim. Biz mucize sonuçlar elde ettik ve şu an her şey yolunda.
p...
Babam, geçirdiği inme sonrası hiç konuşamıyordu. Ali Bey, hiç ihmal etmeden düzenli olarak evimize gelip babamla birebir çalıştı. Zamanla babam kelimeleri tekrar söylemeye ve kendini ifade etmeye başladı. Şimdi kısa cümlelerle bile olsa konuşabiliyor ve gelişimi her gün daha iyiye gitmeye devam ediyor. Ali Bey’in sabrı ve uzmanlığı sayesinde, babamın tekrar iletişim kurabilmesi bizler için bir mucize gibi. Onu tanımış olmaktan çok mutluyuz.
c...
3.5 yaşındaki kızımız konuşmaya çok geç başladı ve konuşurken de çok az sayıda kelime kullanıyordu. Araştırmalarımız sonucunda Ali Bey'i bulduk, kızımıza çok nazik ve sevgi dolu yaklaştı bu şekilde kızımız da Ali Bey'i sevdi. Terapi boyunca kızımızın hep daha iyiye gittiğini gördük, konuşması hızlandı ve kelimeleri çoğaldı. Şimdi çok daha uzun konuşabiliyor ve kendini hissettiği gibi ifade edebiliyor. Kızımız her konuştuğunda ve bize yanıt verdiğinde kendimizi çok mutlu hissediyoruz. Bu veya benzer sorunları yaşayan ebeveynlerin kesinlikle Ali Bey'e ulaşmasını öneriyorum.
Dkt. Ali Hocaoğulları
Değerli geri bildiriminiz beni gerçekten mutlu etti. Kızınızın gösterdiği bu büyük gelişimi duymak, sürecin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösteriyor. Ebeveynlerin desteği ve iş birliği, terapinin başarısında çok önemli bir yer tutuyor, bu anlamda sizlere de teşekkür ederim. Kızınızın ilerleyişini görmek benim için büyük bir mutluluk. Her zaman yanınızdayım, sağlıklı ve mutlu günler dilerim
g...
Oğlumdaki konuşma geriliği, söylediklerinin anlaşılmaması üzerine öğretmenlerinin tavsiyesi üzerine bir dil terapisti araştırmaya başladım. Ali beye bir arkadaşımın referansı ile ulaşıp gitmeye başladık. Oğlumda artikülasyon bozukluğu değil fonolojik bozukluk olduğunu Ali bey ilk görüşmeden sonra bize iletti. Ve bu durumların birbirinden farklılığını bize anlattı. Oğlumla olan iletişimi, kendi konuşmasında çıkardığı seslerin farkında olarak çıkarmasına ve yanlış ses kullandığında ben söylemeden bile fark edip düzeltmesine vesile oldu. Oğlum her seansa büyük bir hevesle istekle gitti bu güzel bağ sayesinde ve sevgi sayesinde çok kısa sürede çok hızlı yol aldık. 4 yaşında iken 2. dönem seanslara başladık ve yazın tamamen tüm kelimeleri doğru olarak söylemeye başladı. Ve ben bu kelimeyi söyleyemiyordum artık söyleyebiliyorum diye kendisi de fark edip mutlu oldu. Ali bey sayesinde 4-5 ayda hallettik. Çevremde bu sorunu yaşayan destek lazım olan herkese canı gönülden kendisini tavsiye ediyorum.
Dkt. Ali Hocaoğulları
Değerli yorumunuz ve nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun kısa sürede gösterdiği büyük ilerlemeyi görmek beni çok mutlu etti. Seanslarımız boyunca sergilediği çaba ve sizin desteğiniz, sürecin bu kadar verimli geçmesinde büyük rol oynadı. İletişim kurma konusunda kazandığı bu özgüveni görmek en büyük ödülümüz. Her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
e...
Ali Bey, çocuğumuzun konuşma gelişiminde sihirli bir dokunuş yaptı. Başlangıçta yalnızca birkaç kelimeyle iletişim kurarken, şimdi cümleler kurabiliyor ve günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla ifade ediyor. Terapi sürecinde gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Çocuğumuz ile olan ilişkisi gerçekten çok güzel. Ailemizden birisi gibi oldu. Oğlum Ali abi diyor ona.
Dkt. Ali Hocaoğulları
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun gelişimini görmek ve sürecin bu denli olumlu ilerlemesine katkı sağlamak benim için büyük bir mutluluk. Oğlunuzun bana olan sevgisi ve güveni de bu güzel ilerlemenin en önemli unsurlarından biri. Ailenizle kurduğumuz bu sıcak ilişkiyi sürdürmekten her zaman memnuniyet duyarım.
u...
Pedagog aracılığıyla ulaştık. Konuşma bozukluğu için başvurduk. Uzmanımız oldukça bilgili, tecrübeli ve deneyimli. Çocuğa yaklaşımı çok profesyoneldi. Tavsiye ederim.
ög...n
Oğlum ile terapiye başladığımızda sadece 3-5 kelimesi vardı. 6 ay sonunda 1-1,5 yıllık ilerleme kaydetti. 1,5 yılın sonunda yaşıtlarını yakalamış oldu. Ali Bey, çocuk ile olan iletişim, çocuğun liderliğini takip etme, ebeveyni bilgilendirme ve takip etme konusunda çok başarılı. Değerlendirme görüşmelerinde çok bilgili olduğunu görüyorum. Terapilere başladıktan bir süre sonra çocuğu ebeveyninden bile daha iyi tanır hale geliyor. Yerinde tespit ve yönlendirmeleriyle aileye güven veriyor. Çocuğu bir üst seviyeye çekmek için çocuğu ve aileyi bırakmıyor, takip ediyor, yönlendiriyor.Özetle Ali Bey bize ve çocuğumuza çok iyi geldi. Güvenilir, çalışkan en önemlisi çocukla iletişimi, bağı çok iyi kuran bir terapist.
Dkt. Ali Hocaoğulları
Yorumlarınız ve takdiriniz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun gösterdiği büyük gelişimi duymak beni gerçekten çok mutlu etti. Terapi sürecinde hem çocuğunuzla hem de sizlerle kurduğumuz iş birliği, bu başarılı ilerlemenin en önemli anahtarı oldu. Ebeveynlerin sürece aktif katılımı ve desteği de çok değerli. Sizlere güven vermek ve oğlunuzun gelişimine katkı sağlamak benim için büyük bir mutluluk. Her zaman yanınızdayım, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
e...
Arkadaşımın önerisiyle Ali Bey'le tanıştım ve kendisinden 3 yaşındaki oğlumu değerlendirmesini istedim. Çocuğumun regülasyon sorunları vardı ve çevresiyle bağlantı kurmakta zorlanıyordu. Ali Bey'in Floortime yaklaşımı sayesinde, diğer çocuklarla birlikte daha fazla vakit geçirmeye ve duygularını daha iyi düzenlemeye başladı. Onun gelişimi bizi çok mutlu etti. Terapiye devam ediyoruz. Kendisi çok ilgili bir terapist. Ali Bey'den çok memnunuz.
Dkt. Ali Hocaoğulları
Yorumlarınız ve güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Oğlunuzun gösterdiği gelişimi duymak beni çok sevindirdi. Floortime yaklaşımıyla, çocukların duygusal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak gerçekten çok kıymetli. Oğlunuzun bu süreçteki ilerlemesi de sizin desteğinizle birlikte mümkün oldu. Terapi sürecinde yanınızda olmaya devam etmekten mutluluk duyuyorum. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
f...
Ali Bey'e internet üzerinden ulaştım. Kızım ilkokul 1. sınıfa gidiyordu ve konuşmasındaki bozukluklardan dolayı akran zorbalığı ve içe kapalılık yaşamaya başlamıştı. Bu sebepten dolayı başvurduk. Biz bu sürecin uzun ve zor geçeceğini düşünerek tedirgin bir şekilde başlamıştık. Ama Ali Bey gerçekten kızıma ve bize bir eğitmenden daha farklı yaklaşımda bulundu. 3 seansta bitirip 4. seansa veda ettik. Kızım okuma bayramında en güçlü ve en vurgulu okuyan öğrenci idi. Ali Bey kızımın Ali abisi ve kendisini çok seviyor. Şu an küçük kızımda aynı problemi yaşıyor. Tekrar gönül rahatlığıyla Ali Bey ile seanslara başlamayı düşünüyoruz. Kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
g...
Floortime terapisi çocuğumuza gerçekten iyi geldi. Sosyal ilişkiler kurmakta zorlanırken, şimdi etrafındakilerle iletişime geçmeyi seviyor ve ortak oyunlar oynamaktan keyif alıyor. Terapistimizin bu süreçteki desteği sayesinde, aile içindeki bağlarımız da güçlendi.
Ali Hocaoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Hocaoğulları, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Ali Hocaoğulları tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Ali Hocaoğulları adresi nerede?Ali Hocaoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- koşuyolu mah salih omurtak sk. no:55 İstanbul
- Validei Atik, Nuhkuyusu Cd No 219 İstanbul
- Erenköy, Berberoğlu Apt, Fahrettin Kerim Gökay Cd No:278 D:11 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Hocaoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ali Hocaoğulları uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ali Hocaoğulları isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Hocaoğulları, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ali Hocaoğulları hangi dilleri konuşuyor?Ali Hocaoğulları ile Arapça, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Hocaoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Hocaoğulları tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Hocaoğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ali Hocaoğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Hocaoğulları hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Hocaoğulları tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri