20'lik Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
Lokal Anestezi
X-Ray
Özel Dentova Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Uzm. Dr. Dt.Ali İhsan ERKAN, hem doktora hem de sonrasında özellikle Porselen Lamina, zirkonyum, bonding işlemleri gibi estetik diş tedavilerini bilimsel düzeyde hastalarına uygulamıştır ve zaman zaman bunları uluslararası kongrelerde poster sunumları şeklinde sunmuştur. Üç uluslararası dört adet yurtiçi bilimsel yayında yer alan Uzm. Dr. Dt. Ali İhsan ERKAN'ın toplamda yurtiçi içi ve yurt dışında sunulan onlarca sözlü ve poster sunumu vardır.
İyi derecede İngilizce bilen Uzm. Dr. Dt. Ali İhsan ERKAN Konya ilinde Dentova Akademi Ağız ve Dİş Sağlığı Polikliniği'nde devam etmektedir.
Ali ihsan beyle diş sürüvenimi geçirmek benim için bir şanstı işinde bölümünde uzman olduğunu her haliyle anlıyorsunuz sizin içinize sinmesinden önce kendi içine sinecek şekilde işini layığıyla yapıyor ben yaptırdığım lamine işleminden çok memnun kaldım canı gönülden tavsiye ederim.
m....t
Disime zirkonyum kaplama yapıldı. Gerçekten ilgili,cana yakın bir insan .asıl olan da işinde oldukça titiz, güvenilir bir insan.dis konusunda tüm gerekli güven ve bilgi eksikliğini karşılıyor. Yaptığı işi sahiplenmesi,ozenmesi ve bilhassa hastasına tutum ve davranışı çok iyi.kendisi gerçekten rahatlıkla kapısı çalınacak bir insan
Diş gibi görünen dolgular için koşarak gelin. Ali İhsan hocanın eli gerçekten çok hafif öncelikle bunu belirtmek isterim. 10 tane dolgu değişim 1 tane kanal yaptı. Acı kesinlikle hissetmedim. Ön kesici dişlerimden birinde aslında beni rahatsız eden ama benim beni rahatsız ettiğini bilmediğim bir dolgum vardı onu o kadar mükemmel bir şekilde düzeltti ki inanamazsınız. Kesinlikle kendinizi estetik dertleriniz varsa gözü kapalı bir şekilde emanet edebileceğiniz bir diş hekimi kendisi.
m....l
Tavsiye üzerine Ali İhsan Hocam ile ilgili yorumlara bakınca çok şaşırmıştım, bütün yorumlarda çok güzel bahsediliyordu. Yakın zamanda diş dolgum düşünce, kendisinden randevu alıp gittim. Mesleğini çok iyi yapması, tedaviyle ilgili süreci güzelce anlatması, müşteri yerine hasta olarak görmesi, muayene esnasında mevcut şikayet haricinde oluşabilecek rahatsızlıklar hakkında bilgi vermesi, tedavi sürecinde elinin çok hafif olması ve işini severek yapması, size güven sağlıyor ve kendinizi emin ellere teslim etme hissine kapılıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ali İhsan Hocam'a ve onu asiste eden ekibine çok çok teşekkür ederim. İşini çok iyi yaptığı için, bunun yorumlara yansıdığını kendim görmüş oldum.
al...r
Emax kaplama, kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi ve beyazlatma işlemleri yapıldı.
Bütün işlemlerde çok başarılı sonuclar aldık.
Daha önce başka bir hekimin yanlış yaptığı kanal tedavisini düzelterek dişimi kurtardı.
Gerçekten işinin ehli bir diş hekimi
e....d
Ali ihsan hocama ne kadar teşekkür etsem az kalır. Kendisi kesinlikle işinin ehli ve bence konyanin en iyisi. Ön iki disime baska bi yerde yeni yaptirdigim zirkonyum kaplamalardan memnun degildim dislerim cok uyumsuzdu ve inanilmaz derece agrilarim vardi. Çok şükür Ali ihsan hocam sayesinde hepsinden kurtuldum.Kanal yenileme kaplamalarım degisti bi cok islem yapti Ali ihsan hocam. Para odakli olmayan hastasini dinleyen sabırli ve her konuda yardimci olan ali ihsan hocama cok tesekkur ediyorum... Aglayarak girdiğim yerden gülerek çıkıyorum tekrar teşekkürler
ha...k
10 yıl öncesinde kırmış olduğum ön dişim ve dolgu tedavisi için dentova akademiye başvurdum. Ali İhsan hocamın güler yüzlü ve hastasıyla birebir ilgili alakalı ve tedavinin aşamalarını en ince ayrıntısıyla anlatmış olması acının minimum seviyeye inmesine ve başarısına dayarak bu güzel sonuç için çok teşekkür ederim. İyi ki Ali İhsan hocam ve güzel asistana sonsuz teşekkür ederim gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
ha...
Sıkıntılı geçen birkaç deneyimden sonra doktor beye müracaat ettik 6 adet implant ve kanal tedavileri yapıldı çok şükür Bi sıkıntı yok gönül rahatlığıyla gidilir herkese tavsiye ederim
gü...y
Dayanılmaz ağrı ile kapılarını çaldığım ve anında çözüm ile ayrıldığım disiplinli hijyenik anlayışlı bir o kadarda samimi. Bir sağlık personeli olarak tedavisindeki özene hayran kaldım.Yapilan zorlu kanal tedavisi sonrası mükemmel sonuç. Teşekkür ederim Ali İhsan Bey.
cr...r
Ali ihsan hocam sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sizi ne kadar övsem azdır. Kanal tedavisi, diş dolgusu ve diş taşımı temizledi o kadar eli hafif ve özverili ki kelimeler anlatmaya yetersiz kalır gördüğüm en iyi hekim. Hocam siz bir numarasınız...
Tekrar Ali İhsan Hocam size ve ekibinize sonsuz teşekkürler
Ali İhsan Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali İhsan Erkan, Diş Hekimi, Restoratif Diş Tedavisi. Size Ali İhsan Erkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, X-Ray, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Ali İhsan Erkan adresi nerede?Ali İhsan Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Horozluhan Mahallesi Ayazlar Sokak No:2/101 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali İhsan Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali İhsan Erkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali İhsan Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali İhsan Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali İhsan Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali İhsan Erkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali İhsan Erkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali İhsan Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ali İhsan Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri