me...a
İki Adet damara İki Adet Stent takılmasından İki Yıl sonrasında Yüksek İhtisas Hastanesi Doktorlarından Dr.Ali KARAGÖZ'e Anjiyo oldum. Zaten konrol için zaman zaman Dr.bAli Bey'e gidiyordum. Güler yüzlü, aydınlatıcı açıklamaları, her soruyu cevaplayan. güvenilir imajı ve işinin uzmanı bir Kardiyoloji Doktoru. Koşuyolu Kalp Hastanesi zaten süper. Kendisine ve Koşuyolu Hastanesi çalışanlarına Çok Teşekkürler. Başarılar.
mi...r
Ali Bey kadar güler yüzlü ve ilgili başka bir doktor bulmak zor. Ritim bozukluğu tedavimde çok yardımcı oldu işinin ehli.
ya...k
başka hastahanede hastalığımın takibi konusunda gerekli ilgiyi görmediğimi düşünüyorum. ali bey hastalığımın pozisyonu hakkında bazı araştırmalar yapıp sonuçlara göre tedavi uygulamaya çalışıyor. bu şekilde bir uygulama beni memnun ediyor. kendisine teşekkür ediyorum.
mi...r
Aort yetmezliği, aort darlığı ve biküspid rahatsızlığımdan ötürü Ali Bey'e gidiyorum. Kendisinden çok memnunum. Herkese doktorumu tavsiye ediyorum.
el...5
Arastirmalarim sonucunda gözüm kapali guvenebilecegim tek doktor.
as...a
Ali Bey'e kardeşimin aort yetmezliği,aort darlığı ve biküspid kapak rahatsılığıkları nedeni ile gidiyoruz ve hasta yaklaşımından çok memnunuz.Tüm hastalara tavsiye ederken,teşekkür ederim.
Ali Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Karagöz, Kardiyoloji.
Ali Karagöz adresi nerede?Ali Karagöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi Efrahim Öztürk Sokak No:1 Silivri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Karagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Karagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ali Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.