Ali bey iki yıl önce annemin timus bezi ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyatı kapalı bir şekilde yaptı ve çok başarılı geçti. Başka doktorların timus bezindeki kistin büyüklüğünden dolayı açık bir ameliyat yapılması gerektiğini söylemesine rağmen, o kapalı yöntemle başarıyla tamamladı. Annem ameliyat sonrası hızla iyileşti.
se...r
Akciğerim de nodül oluşmuş sağol sun op.dr.Ali Karakılıç ve ekibi kısa sürede saglima kavuşma ma yardımcı oldular çok teşekkür ediyorum.
ş....̇
Annemin akciğer ameliyatını yapan değerli bi doktordur kendisi. hem ameliyat başarısı hem de insanlığı için çok minnettarız. Allah düşürmesin ama akciğer sıkıntısı yaşayan herkese tavsiye ederim. pandemi dönemi bile şahsi telefonundan ulaştık. cumartesi günleri gelip ameliyat hastalarını kontrol ediyor. sekreter arkadaşın adını hatırlayamadım ama o bile o kadar iyi ki. özetle hayatımızın en zor süreçlerinden birini Ali Bey in önce iyi doktorluğu sonra da iyi insanlığıyla güzelce atlattık. her aklımıza geldiğinde ailece minnetle duayla kulaklarını çınlatıyoruz. Başarıları daim olsun. Saygılar.
Ali Karakılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Karakılıç, Göğüs Cerrahisi.
Ali Karakılıç adresi nerede?Ali Karakılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Karakılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Karakılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Karakılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Karakılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Karakılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Karakılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Karakılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.