10 yildir cocugum olmuyordu onun sayesinde çocuğum oldu cok ilgili bilgili kisirlik konusunda super tup bebek uzmanı MIKRO CIP AŞIYLA HAMILE KALDIM kendisine sonsuz tşk ederiz. Öneririm
si....
Gerçekten çok iyi bir doktor.. Kistim nedeniyle ilk defa gittim, ben çok üzgündüm ama O tavrıyla ve açıklamalarıyla beni rahatlattı Allah razı olsun Doktor Beyden.. Her şeyden önce hastasını dinliyor ve azarlamıyor (ki doktorların çoğu azarlama peşinde).. Ben çok memnun kaldım, güler yüzü ve iyi kalbiyle günümüzde ender çok iyi doktorlardan biri..
em...t
ALİ KARAOBA GERÇEKTEN DALININ UZMANI BİR DOKTOR BİLGİ VE BECERİSİ SÜPER İNSANI RAHATLATAN VE DEĞER VEREN BİR YAPISI VAR KENDİSİNE GÜVENİYORUZ.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ
ay...e
gerçekten çok iyi bi doktor herkeze tavsiye ederim
@r...@
Insan halinden anlayan kibar nazik, cok ilgili dinlemekten sIkilmayan bir doktor.Herkese oneririm
he...i
Ali bey gercekten cok iyi bi doktor,hastasina cok iyi davranan ve hastasini agridan kurtarmak icin elinden geleni yapan cok iyi bi insan.ben cok memnunum herkese tavsiye ediyorum.
se...i
mükemmel bir hekim insana çok değer veriyor tedavisi ve ilgisi çok güzel herkese tavsiye ediyorum
se...i
adam gibi adam gerçekten bilgili vicdanlı süper bir uzman
Ali Karaoba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Karaoba, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ali Karaoba adresi nerede?Ali Karaoba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Karaoba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Karaoba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Karaoba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Karaoba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Karaoba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Karaoba hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ali Karaoba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uşak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları