Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Soğuksu Mah. Vatan Cad. Çamlık Mevkii, Trabzon
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ek...u
Çok Değerli Hocam Uz.Dr.Ali Kemal Arslan,a yaklaşık olarak,Şubat 6 da Bay-Pas oldum,hem mükemmel bir insan,hemde harika bir hekim,teşekkürler ,Hocam,uefa Tek.Dir.Ekrem ERDOĞDU-Nevşehirspor Tek.Dir.
Ali Kemal Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kemal Arslan, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ali Kemal Arslan adresi nerede?Ali Kemal Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğuksu Mah. Vatan Cad. Çamlık Mevkii Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kemal Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kemal Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Kemal Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kemal Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Kemal Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Kemal Arslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Kemal Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar