Ankara GATA Askeri Tıp Fakültesini bitirdi.
Bingöl ve Şırnak illerinde Pratisyen Hekimlik yaptı.
İstanbul’da Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği bünyesinde çalıştı ve bir süre Asistanlık Eğitimi aldı.
Kendi yapısına daha uygun olduğunu ve insanlara, topluma daha verimli olacağını düşündüğü Danışmanlık Alanına yöneldi. Bu alanda çeşitli Eğitimler ve Kurslar aldı.
Kurulumunda önemli ve etkin rol oynadığı PsikoHayal Danışmanlık Merkezi'nde görev almaya başladı.
Şu an yalnızca Online Danışmanlık Hizmeti vermektedir. Ofis açma çalışmaları devam etmektedir.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Stres Yönetimi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Terapisi
PsikoHayal Danışmanlık Merkezi - İstanbul
Dr Ali Beye ilgisi ve özeni için teşekkür ederim. Eşimle ve sosyal çevremle ilgili yaşadığım iletişim çatışmaları ile ilgili danışmanlık yaptı.Hem online hem de yüz yüze görüşmelerimizden eşim ve ben çok memnun kaldık. Empati becerisi yüksek, samimi ve güler yüzlü.
Ali Kemal Demez
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Samimi yaklaşımlarınızın ve bir şeyleri toparlama, düzeltme konusunda iradenizin birlikte geçirdiğimiz sürece olumlu yönde katkısını göz ardı etmemek lazım. Bu sürecin başrol oyuncuları ve kahramanları sizlersiniz. Huzur ve başarılar diliyorum sizlere.
Annemin bel fıtığı rahatsızlığından dolayı ameliyat olması ile ilgili karar verme sürecinde büyük bir tereddüt içindeydik. Birçok farklı görüş ve öneri arasında ne yapacağımıza dair net bir yol bulmak zordu. Ancak Ali Kemal Bey'e başvurduğumuzda, annemin tıbbi raporlarını inceledi ve kapsamlı bir hekimlik bilgisiyle bu raporları değerlendirdi. Ayrıca ameliyat olma kararı konusunda bize psikolojik destek de sağladı. Ali Kemal Bey'in rehberliği ve yardımı sayesinde bu zorlu süreci daha kolay atlattık. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Ali Kemal Demez
Gelişen teknoloji ve sosyal medyanın birçok artısı olmakla beraber bu alan, maalesef bilgi kirliliği yönünden dikkatli olunması gereken bir yer haline gelmiştir. Özellikle sağlık alanında, bazen, bireysel araştırmalarımız bizleri çok yanlış yönelimlere sevk edebiliyor ve hem zaman hem de huzur kaybına sebep olabiliyor. Sizleri tanıdığıma ben de çok memnun oldum. Annenize tekrardan çok geçmiş olsun.
Ali hocamın samimiyeti ve içtenliği gerçekten büyüleyiciydi. Sorunlarımı anlamak ve çözüm bulmak konusundaki yeteneği beni etkiledi. İyi bir dinleyici olması ve dostça yaklaşımı, onunla görüşmeyi çok keyifli bir deneyim haline getirdi. Herkesin Ali hocayı denemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Ali Kemal Demez
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepimizin bakış açılarında sapmalar ya da yanlış öğrenimler olabilir. Hayat yolculuğunda bir problem olduğunun farkına varmak, problemi çözmekten daha önemli ve öncelikli adımdır. Bu konudaki farkındalığınız, samimiyetiniz ve iradeniz takdire şayan. Ben de sizleri tebrik ediyorum.
Ali Kemal Demez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kemal Demez, Aile Danışmanlığı. Size Ali Kemal Demez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Boşanma Terapisi, Ebeveyn Danışmanlığı.
Ali Kemal Demez adresi nerede?Ali Kemal Demez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay Hatay
- İstanbul İstanbul
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kemal Demez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kemal Demez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Kemal Demez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Kemal Demez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ali Kemal Demez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kemal Demez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Kemal Demez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Kemal Demez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Kemal Demez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Kemal Demez hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Kemal Demez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.