20'lik Diş Çekimi
Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Uygulama sirasinda Ali beyin guler yuzlu olmasi aciyi dahi en aza indiriyor. Sonrasinda da surec cok kolay ilerliyor. Her sey icin cok tesekkur ediyorum. 20’liklerden kurtulduk. :)
n....ö
Başka bir kurumda yapılan kanal tedavisi olan dişimin kök kısmında oluşan lezyon ve çürümeden dolayı ağrı ile gittim. Aslında ben sadece dişimdeki ağrı için gittim ama doktorumuz bu şekilde açıklamasını yaptı. Ve çekilmesi gerektiğini dile getirdi. Gayet anlayışlı, hasta psikolojini anlayan bir yaklaşımla tüm süreci açıkladı. Güven verdiği için dişimin çekilmesine karar verdim. Ilk aşamadan sonraki aşamaya kadar anlatarak ve bilgi vererek ilerledi. Sonuçtan gayet memnunun. Kurumdaki tüm çalışanlara ve doktorumuza kibar tavrından dolayı teşekkür ediyorum.
ce...m
Açıklayıcı, güvenilir ve güler yüzlü bir doktor. Gitmeyi düşünenler iç rahatlığıyla gidebilir. Dün 20lik dişimi çekti kendisi, başka tedaviler için de gideceğim.
ir...8
Ön dişlerimdeki çapraşıklık ve estetik görünüşü bozulan dolgularımın düzeltilmesi için Tel tedavisi istemediğim için Ali Bey ‘ e yönlendirdiler ve lamina yapmaya karar verdik. Sonuç beklediğimden güzel oldu. Yeni dişlerim sayesinde artık daha rahat gülebiliyorum.
f.....
Diş etimde çıkan kitleyi göstermek için gittim. Ertesi gün operasyon ile alındı. Dişçi fobim sebebiyle çok endişeliydim. Ancak herşey o kadar rahat oldu ki. Ne zaman kesildi dikildi hiçbirşey anlamadım. Çok kısa sürede işlem tamamlanmıştı. Sonrasında da hiç bir komplikasyon yaşamadım. Ertesi gün normal yemek yemeye başladım.
Doktorum Ali Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Ağız sağlığımda yaşadığım sorunlar için birçok hekim sonrasında sevgili hekimim sayın Ali kılıç’a başvurduk. Tecrübe ve olanaklarıyla , su içmenin bile zulüm olduğu dönemimde yaratıcı ve efektif çözümlerle kolayca yemek yememi sağladı. Medikal tedavimde yoğun ilgi gösterdi ve sık kontrol ile tedavimdeki ilerlemeleri güncel bir şekilde takip etti. Sayesinde hızlı bir ilerleme kaydettim. En başta sevgili hekimim Ali bey olmak üzere diğer hekimlere ve çalışanlara nezaketleri ,güler yüzlülükleri ve samimiyetleri için teşekkür ederim.
ze...0
Disimde sallanma hissediyordum çekilir diye düşündüm ama ali bey kanal tedavisi ile kurtarabiliriz dedi yaklaşık 1 ay geçti sallanma azaldı çok şaşırdım.ali beyi tavsiye ederim herkese.
ke....
Dr.Ali Kılıç'la bir arkadaş tavsiyesiyle tanıştım.Dişlerime zirkonyum yaptırmayı istiyordum.Kendisiyle tavsiye üzerine önce bir ön görüşme yaptık .Güler yüzü , samimi tavrı ve bilgi donanımı açıkcası beni güvende hissetdirdi. Zirkonyumu yaptırdım.Çokta memnun kaldım. Herkesin ilk ve tek adresi olmalı.
Benden sizlere tavsiye ;)
k.....
yemek yerken dişim kırıldı ali beye gittim porselen dolgular varmış dişi çok kesmeden tamamen kaplamadan yapılan ondan yaptı çok rahatım ayrı çok kibar bi doktor
ca...e
annemim üst damağı sürekli düşüyordu sadece 2 dişi kalmıştı.Doktor ALİ KILIÇ a gittik onları da çektirip damak protez yaptırmak istedik ama ali bey onları çekmeyelim tutması açısından işimize yarar dedi çekmedi.sonra farklı bi protez yapcam dedi dişlerin olduğu yere delik mi ne oluyomuş dişler oraya oturuyormuş.ona güvendik tamam dedik.şuan annem protezi kullanıyo harika hiç oynamıyo bile protez .çook çok teşekkür ederiz Ali Bey.
Ali Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kılıç, Diş Hekimi. Size Ali Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Ali Kılıç adresi nerede?Ali Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahriye Üçok Mahallesi Girne Bulvarı No:154/A Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Ali Kılıç ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kılıç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Ali Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri