Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
n....s
Telefon numarası doğrulandı
Ali hocamız ile doğum yaptığım gün tanıştık. İkiz kızlarım var ve 8 buçuk aylığız doğdukları günden itibaren yeni doğan yokum bakım ünitesinde olsun gerek aylık takipleri olsun herşeyi ile her zaman çok iyi ilgilenen bir doktorumuz Çok cana yakın, mütevazi ve işini gerçekten çok iyi yapan biri. İyi ki tanıdık sizi Ali KIZILDEMİR hocamız iyi ki varsınız
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
21.10.2013 BÜGÜN OĞLUMU TAVSİYE ÜZERİNE GÖTÜRDÜM MUANEDE GAYET ÇOK MÜTEVAZİ İŞİNİ BİLİEN BİRİS
Ali Kızıldemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kızıldemir, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ali Kızıldemir adresi nerede?Ali Kızıldemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dağgül Mah. Çevre Yolu Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kızıldemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kızıldemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Kızıldemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kızıldemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Kızıldemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Kızıldemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Kızıldemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar