Prof. Dr.
Ali Kutlu
Alerji Hastalıkları , Göğüs Hastalıkları, İmmünoloji
Ordu, Atakum 2 adres
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Mayıs 2016 itibariyle Ordu Medical Park hastanesinde çalışmaktayım.
ay...2
Çocukluğumdan beri alerji hastasıyım ilaç kullanmadan nefes dahi alamıyodum yaklaşık bir senedir ali hocamdan tedavi alıyorum ve artık ilaç kullanmayı bile bıraktım çok rahat nefes alabiliyorum en güzeli de uyku sorunlarım çözüldü
sa...s
Çocuklugumdan beri çektiğim alerji sorunlarim ali kutlu doktorumuzun tedavisiyle gerçekten faydasini görüyorum ilgisi alakasi ve tedavisi konusunda gerçekten başarıli bir doktor ve sempatik enjik bir havası olduğu için hastalarinida mutlu ediyor ali kutlu ğögüs hastalıklari ve alerji profosörü tavsiye ederim..
p.....
8 yıldır ürtiker hastasıydım senelerce ilaç kullandım şifa bulamadım. Sonunda Ali Kutlu'ya gittim ve onun sayesinde hastalığımı yendim. Ali Bey çok güleryüzlü, bilgili, hastalarını dinleyen ve görüşlerine değer veren bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
yo...ç
Ali beyden kesinlikle çok memnun kaldım gerek güler yüzü gerekse hastalarıyla ilgili alakasından. Ali bey beni muayene edene kadar ben öksürmekten konuşamaz geceleri uyuyamaz durumdaydım ama kendisinin verdiği bir ilaçla şimdi çok rahatım kendisine çok teşekkür ederim.
ga...r
Egzersiz sonrası soka giriyordum. İngilterede tanı konamadi. Askerlik yaptıgım sırada beni yaptırarak uzun süre araştırdılar ve sonuda tanı koydular. Hatta bunu silahlı kuvvetler koruyucu hekimlik dergisinde yayınlamışlar taf preventive ahmet induced anaflaksia diye .... Çok memnun kaldım ve bence 10 üzerinden 10
Ali Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Kutlu, Alerji Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, İmmünoloji. Size Ali Kutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alerji Hastalıkları Randevusu, İmmünoloji Randevusu, Göğüs Hastalıkları Randevusu.
Ali Kutlu adresi nerede?Ali Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mahallesi Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi No:9 Ordu
- Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17 Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Kutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Kutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Kutlu hangi dilleri konuşuyor?Ali Kutlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Kutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Kutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.