Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
me...
Bileğimde oluşan kesikten dolayı parmaklarımı oynatamıyordum. Gece yarısı mesaisi olmamasına ragmen evinden gelip ameliyatımı gerçekleştirdi. Ne zaman aklıma gelse kendisi ve onu yetiştiren ailesine dua ediyorum. Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük değerdir ali hoca. İşinde tam bir uzman kimsenin yanaşmadığı ameliyata tereddüt etmeden ben bunu yaparım eskisi gibi olur dedi. Merhameti ilgisi yardım severliği ile uzmanlığı birleşince mükemmeli gerçekleştirdi. Çoook teşekkürler iyiki varsınız hocam. Sağlıklı hayırlı uzun bir ömrünüz olsun. Bu ülkenin size çok ihtiyacı var
le...i
Annemin diz protezi ameliyatini yapti..annem yuruyemiyordu; ameliyat sonrasi bizzat kendi yürüttü..suanda annemin hic agrisi yok...ameliyat öncesi herkesin dedigi gibi; tartismasiz urfanin en iyi ortopedisti...en iyi diz cerrahi
al...n
Gece yarısı el bileği cam kesisi el bileğimde Tendon sinir ve damarlarım kesılmişti.hastane hastane gezdim.el ve mikrocerrrahi olmadıgı gerekçesi ile bana il dışına gitmem söylendi.zaman kaybedıyordum ve elimi kaybedecektim.iş dışına gıdecek zaman kalmamıştı çünkü çok oyaladılar hastane hastane gezdım.tam bu sırada fakülte aciline başvurdum.sayın doktorum be ekibi evden geldi ve ameliyata alındım.su anda elim eskisi gbi.doktor beyün sayesinde sakat kalmadım.biraz sinirli ama çok iyi yerli bir doktor.
Ali Levent isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Levent, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ali Levent tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Ali Levent adresi nerede?Ali Levent şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Levent isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Levent online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Levent isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Levent, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Levent hangi dilleri konuşuyor?Ali Levent ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Levent isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Levent bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Levent ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Levent hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Levent hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Levent hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Levent tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Ergo Sigorta, Aviva Sigorta, Ankara Sigorta, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Anadolu Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şanlıurfa bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları