Kardiyoloji Randevusu
Lipid Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Stres Ekokardiyografi
Yüzeyel Ekokardiyografi
y....r
Annemi ve babamı götürdüm.Annrmin Sol kolunda sürekli bir ağrı vardı ayrıca mitral yetmezlik tanısı vardı. Babamın bypass ameliyatı, aort anevrizması ameliyatı sonrası takibi vardı. Doktor Ali bey EKG, EKO yaptı, tansiyonlarını ölçüp annemin ve Babamın kullandıkları ilaçları ve hikayelerini not aldı. İkisini de detaylı bir şekilde bilgilendirip endişelerini giderdi. İlaçlarını düzenledi. Çok kibar, ilgili, bir o kadar da bilgili bir doktor. Allah razı olsun doktor beyden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Annem ve babam çok sevdi doktor beyi artık kontrollerde hep Dr. Ali böyleyiz.
z....b
Ali Bey’e uzun süredir yaşadığım sıkıntılardan dolayı genel bir muayene için gittim. Sorunlarımı önyargısız bir şekilde anlayıp detaylı muayenesini yaptı. Muayene süresine takılmadan düşüncelerini ayrıntılı bir şekilde anlattı.Görüşmemizden memnun bir şekilde ayrıldım.
y...
2012 yılında bypass olan babamı Dr. Ali Bey'e götürdük. Kendisinden çok memnun kaldık. Kendisinin rutin hastası olan arkadaşımın tavsiyesi ile doktor beye ulaştık. Bundan sonra bütün kontrollerimizde tabii ki Ali Bey'leyiz.
m...
Ali Bey'e yüksek tansiyon ile başvurdum. Tedavisi sayesinde şu an çok iyiyim. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Kendisiyle sıklıkla yaşadığım kalp çarpıntılarım yüzünden iletişime geçtim. Sosyal medya üzerinden kendisine ulaştım. Sakin yapısıyla ve hızlı çözümleriyle problemimi kısa sürede saptayıp tedaviye başladı. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
b...
Doktorumuza bir yakınımın tavsiyesi ile ulaştım. Kendisi çok ilgiliydi ve hızlıca kalp zarı iltihabi teşhisi koydu. Her şeyi tek tek açıkladı ve uygun ilaç tedavisiyle devamında da takip ederek bu süreci atlatmama yardımcı oldu.
f.....
Ali Bey çok iyi ve teşhisleri doğru bir hekim. İnsan olarak efendi bir insan. Kendisinden memnundum. Atriyal fibrilasyon ve tansiyon yüksekliğinden dolayı kendisine muayene oldum. Şikayetlerime yönelik ilaç vermişti ondan sonra kendimi daha iyi hissettim.
Ali Bey çok sevdiğim bir doktor. Gittiğine çok üzüldüm. Kendisi gerçekten alakalı, insana moral veren bir doktor. Ben çok memnun kaldım. Atak geçirmiştim hastaneye yatmıştım. Kontrole gittiğimde bana Ali Manav'ı methettiler kendisine muayene oldum. Esansiyel hipertansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledi. Tedavimi kendisi düzenledi ve uzunca bir süre kontrole gittim. Aydın'a gittiği için ayrılmak zorunda kaldı ama kendisine telefon üzerinden mesaj atıp bir şey danıştığım zaman çok yardımcı oluyor. .
e...
Ali Hoca ile uzun bir süredir doktor hastane ilişkimiz var. Kendisi gerçekten güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Kalp rahatsızlığımdan dolayı zamanında kalp damarıma 2 tane stent takıldı ve uzun bir süre kendisine muayene oldum. Yaşım genç olduğu için hastalık konusunda biraz meraklıydım. Bütün sorularıma içten ve güleryüzlü cevap veriyordu. Umarım kendisini her zaman daha iyi yerlerde görürüz.
Ali Manav isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Manav, Kardiyoloji. Size Ali Manav tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Hdl Kolesterol Testi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Kapak Replasmanı, Balon Valvüloplasti.
Ali Manav adresi nerede?Ali Manav şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Manav isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Manav online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Manav isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Manav, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ali Manav isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Manav bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Manav ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Manav hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Ali Manav hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Manav hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Manav tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muğla bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar