Fethiye, Muğla

Ambulatuvar Tansiyon Holter 24 Saat

Anjioplasti

Kardiyoloji Randevusu

Fethiye Devlet Hastanesi

1988 yılında Mersin'in Mut ilçesinde dünyaya gelen Dr. Ali Manav, 2002 yılında Ankara Fen Lisesinde başladığı lise eğitiminin ardından, 2006-2012 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldığı üniversite lisans eğitimini tamamlayarak tıp doktoru ünvanını kazanmıştır. 2012 yılında başladığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlık eğitimini 2017 yılında tamamlayarak kardiyoloji uzmanı ünvanını almıştır. Mecburi hizmetini Lüleburgaz Devlet Hastanesinde 2017-2022 yılları arasında tamamladıktan sonra sırasıyla , Çorlu Devlet Hastanesi ve İstanbul Kadıköy Lifemed Tıp Merkezinde mesleki deneyim kazanmıştır. Avrupa Kardiyoloji Derneği , Avrupa Kalp Yetmezliği Cemiyeti , Türk Kardiyoloji Derneği üyesi olan Dr. Ali Manav, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Röportaj

Y
Konum: Fethiye Devlet Hastanesi Kardiyoloji Randevusu

Annemi ve babamı götürdüm.Annrmin Sol kolunda sürekli bir ağrı vardı ayrıca mitral yetmezlik tanısı vardı. Babamın bypass ameliyatı, aort anevrizması ameliyatı sonrası takibi vardı. Doktor Ali bey EKG, EKO yaptı, tansiyonlarını ölçüp annemin ve Babamın kullandıkları ilaçları ve hikayelerini not aldı. İkisini de detaylı bir şekilde bilgilendirip endişelerini giderdi. İlaçlarını düzenledi. Çok kibar, ilgili, bir o kadar da bilgili bir doktor. Allah razı olsun doktor beyden. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Annem ve babam çok sevdi doktor beyi artık kontrollerde hep Dr. Ali böyleyiz.

Z
Konum: Fethiye Devlet Hastanesi Randevu

Ali Bey’e uzun süredir yaşadığım sıkıntılardan dolayı genel bir muayene için gittim. Sorunlarımı önyargısız bir şekilde anlayıp detaylı muayenesini yaptı. Muayene süresine takılmadan düşüncelerini ayrıntılı bir şekilde anlattı.Görüşmemizden memnun bir şekilde ayrıldım.

Y

2012 yılında bypass olan babamı Dr. Ali Bey'e götürdük. Kendisinden çok memnun kaldık. Kendisinin rutin hastası olan arkadaşımın tavsiyesi ile doktor beye ulaştık. Bundan sonra bütün kontrollerimizde tabii ki Ali Bey'leyiz.

Ali Bey'e yüksek tansiyon ile başvurdum. Tedavisi sayesinde şu an çok iyiyim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kendisiyle sıklıkla yaşadığım kalp çarpıntılarım yüzünden iletişime geçtim. Sosyal medya üzerinden kendisine ulaştım. Sakin yapısıyla ve hızlı çözümleriyle problemimi kısa sürede saptayıp tedaviye başladı. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.

Doktorumuza bir yakınımın tavsiyesi ile ulaştım. Kendisi çok ilgiliydi ve hızlıca kalp zarı iltihabi teşhisi koydu. Her şeyi tek tek açıkladı ve uygun ilaç tedavisiyle devamında da takip ederek bu süreci atlatmama yardımcı oldu.

Ali Bey çok iyi ve teşhisleri doğru bir hekim. İnsan olarak efendi bir insan. Kendisinden memnundum. Atriyal fibrilasyon ve tansiyon yüksekliğinden dolayı kendisine muayene oldum. Şikayetlerime yönelik ilaç vermişti ondan sonra kendimi daha iyi hissettim.

Ali Bey çok sevdiğim bir doktor. Gittiğine çok üzüldüm. Kendisi gerçekten alakalı, insana moral veren bir doktor. Ben çok memnun kaldım. Atak geçirmiştim hastaneye yatmıştım. Kontrole gittiğimde bana Ali Manav'ı methettiler kendisine muayene oldum. Esansiyel hipertansiyon rahatsızlığım olduğunu söyledi. Tedavimi kendisi düzenledi ve uzunca bir süre kontrole gittim. Aydın'a gittiği için ayrılmak zorunda kaldı ama kendisine telefon üzerinden mesaj atıp bir şey danıştığım zaman çok yardımcı oluyor. .

Ali Hoca ile uzun bir süredir doktor hastane ilişkimiz var. Kendisi gerçekten güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Kalp rahatsızlığımdan dolayı zamanında kalp damarıma 2 tane stent takıldı ve uzun bir süre kendisine muayene oldum. Yaşım genç olduğu için hastalık konusunda biraz meraklıydım. Bütün sorularıma içten ve güleryüzlü cevap veriyordu. Umarım kendisini her zaman daha iyi yerlerde görürüz.