Aşılama Yöntemi
Normal (Vajinal) Doğum
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
şe...k
Sevgili doktorumu bulana kadar Beylikdüzü bölgesinde 5 doktora daha gittim keşke daha erken bulabilseymişim kendisini. Hamile kalamadığım için gitmiştim çok kısa sürede sorunun tüplerde olduğunu tespit etti ve beni tüp bebek merkezine yönlendirdi. Tedavim sonrası hamile kaldım ve Ali metin hocamla sürece tekrar devam ettim. Rahat bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdik. Doktorum normal doğuma beni yönlendirse de kızım sezeryan ile gelmek istedi. Müthiş konforlu bir süreç geçirdim. Ali metin hocam o kadar sakin mizaçlı biri ki panikleyemiyorsunuz:) kilo konusunda bir miktar katıdır ama son derece de haklıdır :) kendisine herşey için sonsuz minnettarım .Ali metin hocam gibi doktorlarımızın artması dileklerimle..
gi...k
Hamilelik süreci zaten oldukça keyifli ve heyecanlı bir süreç tüm anneler ve anne adayları için, biz Ali Metin hocanın hastalarında ise durum dahada keyifli bir hal alıyor bence, kendisini referans yoluyla tanıdım ve doğum sürecinde beraber yol aldık. İlk gebelikte çok tecrübesiz ve bilgisiz oluyor insan haliyle bu durumda en önemli olan siz sormadan (ki ne soracağınızı dahi bilemiyor oluyorsunuz) her muayenede size bulunduğunuz noktaya uygun detaylı bilgi verilmesidir. Böylece içiniz oldukça rahat hastaneden ayrılıyorsunuz, bu hiç bilginiz olmadığı bir konu için gerçekten çok kıymetli bir durum. Doğru yönlendirmelerle ilerliyorsunuz hocama kulak vermeniz çok mantıklı bir hareket olur zira sonunda hocamın dediğine çıkıyor özelliklede doğum şekliniz konusu :) her şey nizami, kuvvetli ve rahat iletişim yoluyla güzel bir hamilelik süreci oldu benim için bu çok büyük bir şans..
ç....k
Ali Metin hocayı buradaki yorumlara güvenerek tercih ettim, iyi ki de öyle yapmışım. Hamilelik ve doğum sürecim sayesinde çok rahat geçti. Çok detaylı açıklamalar yapıyor olması, mesajlarıma en kısa sürede geri dönmesi , konuşurken net ve rahatlatıcı konuşması tüm bunların yanında gereksiz testleri istememesi bana çok güven verdi. Ayrıca doğumdan ve sonrasındaki süreçten çok korkuyordum ancak Ali Metin hoca ona güvenmem gerektiğini , sonrasında çok çabuk toparlanacağımı söyledi. Doğum sürecim çok rahat gecti, yarım saat gibi bir sürede bebeğimi kucagıma aldım sonrasında çabucak toparlandım üstelik ağrı kesicilere alerjim olduğu için çok hafif bir ağrı kesici kullanmama rağmen pek ağrım olmadı. İyi ki Ali Metin Beyi tercih etmişiz.
n....p
Ali Metin Hoca ile 3. Trimester döneminde yolumuz kesişti. Oğlumuzu sayesinde sorunsuz bir doğum ile kucağımıza aldık ve kendisinden çok memnun kaldık. Hamileliğim süresince bir sorun olduğunda kendisine çok rahat ulaşabildim ve çok kısa sürede dönüş yapıyordu. Çok ilgili ve açıklayıcı yaklaşımı olan bir doktor.
ö.....
10 cm ve Rahmi kaplayan bir Miyom sorunum sonrasında Ali Metin Bey ile yollarımız kesişti.Bana karşı rahatlatıcı tavrı,detaylı açıklamaları ve verdiği güven sayesinde hiç düşünmeden ameliyat oldum.
Ameliyat süresi ve sonrasında benim ve ailemin tüm endişe ve sorularına verdiği yanıtlar çok rahatlatıcıydı.
Ali Hocam iyi ki siz
ay...
Canim Metin Hocam ile yolumuz 2017de ilk hamileliğimde kesişti.İyi ki de kesismis.Ayrıntılı açıklamaları ile hastasını fazlasıyla rahatlatan bir doktordur.Cok detaycı biri olan ben her muayeneden, sonrasında araştırma gereği duymadan kafam rahat bir sekilde ayrıldım. Tüm sorularıma saat farketmeksizin içtenlikle ve sabırla geri dönüş yapti.Gereksiz hiçbir test istemedi.
26.08.2024 te de kızımı sağlıkla kucağıma alarak 2.kez anne oldum.Her iki doğumum da sezeryan olmasına rağmen çok rahat ve hızlı bir şekilde ayağa kalktım ve doğum sonrasinda herhangi bir sorun yasamadim.Sıkı kilo kontrolü sayesinde hayatımın en fit dönemlerini de hamileliklerimde geçirdim:) İyi ki varsınız iyi ki siz canım Metin Hocam
s....b
Ali Metin Bey sayesinde bebeğimi 24. 07. 2024 tarihinde sağlıklı sıhhatli kucağıma aldım. Doğumdan ve sonraki süreçten çok korkuyordum. Ama hiç korktuğum gibi olmadı. Çok rahat bir doğum sureci geçirdim. Hatta hiç korkmadan tekrar doğum yapabilirim . Eğer siz de benim gibi güzel doğum anılarına sahip olmak istiyorsanız Ali Metin Bey i tereddütsüz tavsiye ederim.
d....d
Ali Metin hoca ile 34. Haftamdan sonra tanıştım kendisi bizi son haftalarım olmasına rağmen içtenlikle kabul etti ve süreci çok iyi yönetti normal doğum olması için elinden gelen her şeyi yaptı doktorumdan çok memnunum hiç tereddütsüz onunla yoluma devam ederim
m....ç
Keşke daha çok yıldız olsaydıda verebilseydim. İyi ki Ali Metin bey diyorum. Sayesinde çok rahat bir hamilelik ve harika bir doğum geçirdim o kadar profesyonel ve insanın içini rahatlatan bir tarzı varki sayesinde doğuma sıfır stres ile girdim.
nu...
Ali Metin Bey ile hamile kalmak isteğimle doktor arayışındayken tamamen tesadüf eseri başvurduğumda tanıştım, detaylı açıklamaları ve verdiği güvenle daha ilk görüşmede iyi ki dedim. Evhamlı biri olarak her görüşmeden sonra kafam rahat ve huzurlu bir şekilde yanından ayrıldım. Ne zaman bir sorum olsa bir telefon kadar yakındı ve çok kısa sürede her türlü soruma yanıt verdi. Sayesinde stressiz bir hamilelik süreci geçirdim ve bizi sağlıkla oğlumuza kavuşturdu. Hayatımın en özel deneyimini böyle rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmemi sağladığı için kendisine minnettarım.
Ali Metin Celep isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Metin Celep, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ali Metin Celep tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi.
Ali Metin Celep adresi nerede?Ali Metin Celep şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Metin Celep isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Metin Celep online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Metin Celep isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Metin Celep, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Metin Celep hangi dilleri konuşuyor?Ali Metin Celep ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Metin Celep isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Metin Celep bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Metin Celep ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Metin Celep hakkında ne düşünüyor?Toplam 141 hasta / danışan, Ali Metin Celep hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Metin Celep hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Metin Celep tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları