Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil
Medical Point Gaziantep Hastanesi
1995 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden Yüksek Lisans mezun olmuştur. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Doktorasını 2001'de tamamlamış olup, 2014'de ise Kahramanmaraş Sütçi İmam Üniversitesinden Ortopedi ve Travmatoloji branşında Doçentlik ünvanını almıştır. Medical Park Gaziantep Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
sa...
Öncelikle Ali murat kaleder hocam el tırnağımda çok kötü enfeksiyon olmuştu parmağım kesilecek duruma gelmişti verdiği tedavi sonucu bir haftada düzeldi.
ayağımdada kronuklaşmış tırnak batması da oluşmştu o sorunu da halletmişti
İki gün önce 2,5 yaşındaki çocuğumu kendisine götürdük. Çocuğumun sürekli bileği, dirseği çıkıyor. Dadı dirseği çıkığı. Yine aynı şikayetle ilk defa kendisine gittik. Doktor bey muayene etti, röntgene gönderdi. Tabii çıkık röntgende gözükmedi, doktor kırık da göremedi. Çelişkili konuştu, alçıya alalım. Belli ki ağrısı var, 1 hafta sonra kontrol ederiz, ağrı durumuna göre alçı süresini uzatırız dedi. Aldırmadık alçıya ve başka doktora götürdük. Doktor dirseği yerine yerleştirdi, çocuk kolunu kullanmaya başladı. Kolu alçıya almak istediği için doktor beyden memnun kalmadık.
f.....
Bir trafik kazası sonrası sol kolumda oluşan radius ve ulna kemiklerimde oluşan parçalı kiriklar sonrası kısa bir hekim araştırması yaptıktan sonra ali Murat kalender hocamızın yanına gittik. İlk karşılaşmada benden ziyade ailemden kişiler konuştular onlarla olan konuşmasında ameliyata karar verilmişti. Sonrasında geçirdiğim ciddi ameliyatta ise önce Allahın sonra hocamızın sayesinde sağlığıma kavuşmuş bulunmaktayım. Şuan da ise kolumun aktif şekilde kullanarak eski kuvvetine kavuşmasını bekliyorum. Hocamıza başta güler yüz ilgi alaka ve tüm yaptığı işlemlerden dolayı çok teşekkür ederim.
ay...r
Kahramanmaraş da ayak bileği kırığı için gittim Ali Murat Bey e iletişim ile bilgisi ile çok güzel ilgilendi tedavi etti. Maraş tan gitmesine çok üzüldüm doğrusu.
gl...r
Doktor beye tanımadan referans olmadan tesadüf eseri gittim.2 ay önce sezaryen doğum ile 2. Kızımı dünyaya getirdim .gebelik aşamasında yaşadığım bazı sıkıntılar ve Doğum sonrası büyük kızımın kıskançlık aşaması bende aşırı gerginlik stres yaptı. Çünkü onun psikolojisini herşeyden çok düşündüm. Ama bu aşırı gerginlikler birikerek en son sebep bebeğin pusetini kaldırmamla boynumda dayanılmaz bi ağrıya sebep oldu artık su dahi içemez hale geliyordum ağrıdan beynime vuruyordu ağrısı fakat4 gün sonra Ali Murat bey e gittim ve yaptığı tedaviyle tüm ağrılarımdan 24 saat bile geçmeden 5-6 saat içinde kurtuldum.doktor beye çok ama çok teşekkür ederim ve herkese kesinlikle tavsiye ederim.
dk...6
Annemin trafik kazası sonucu femur kırığı için murat hocamıza muayene için gittik bizi çok candan karşıladı, bayağı açıklamalarda bilgilendirmelerde bulundu, biz çok memnun kaldık, hasta kardeşlerimize tavsiye ederim
ay...7
Herkes parmak çıkıntısı ameliyatının zor oldugunu söylüyordu. Ben kimseye kulak asmadım ve doktoruma güvenip ameliyat oldum. Ameliyat sabahı topuk ustunde yürüyebildim. 1 ay icinde de normal yürüyebildim. Doktoruma cok teşekkür ediyorum.
ba...n
Dogumdan sonra yatalak kaldım. Ama kimse bunun nedenini bulamadı. Çok caresizdik. Bir kerede ali murat hocaya gideli dedik.Yürüyemeyen biri için doktor doktor gezenin ne demek olduğunu bilemezsiniz.Ali Murat Hoca beni kapıda görür görmez teşhis koydu. Gebelige bağlı kalca kemiklerimde erime olmuş. Bu nadir görülen bir hastalikmis. Allah bin kere razı olsun. Harika bir insan.harika bir doktor.İyi ki var. Güler yüzlü sevgi dolu ve en önemlisi çok bilgili.
gü...l
Annemin İstanbul 'da yıllardır sivi kaybi kaynakli sol el başparmak eklem ağrılarına uygulanmis olan tedavi ve tetkikler cevap vermemisti. Ta ki Dr.Ali Murat Kalender beyfendinin gerçekleştirmiş olduğu tedavi ve amaliyata kadar.Hasta ve doktor ilişkilerinde göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için size ve tüm ekibinize yürekten teşekkür ediyorum.Saygilarimla
Gül Abbasigil
os....
Eylül 2015 te murat bey ve ekibi annemi diz ameliyatı yaptılar. Ameliyat sonrası belinde 3 adet fıtık belirdi. Bu durum için tekrar gittik ve bizimle ilgilenilmedi. Bu fıtıkların belden yapılan anesteziler mi diye sorduğumda ekipten başka bir doktor "biz belden iğne falan yapmadık" dedi. Peki anneme bu igneyi kim yaptı? Spinal yada epidural yapılmış ama üzerini kapatıp bacaktan lokal uyusturduklarını iddia ediyorlar. İnsan sağlığı bu kadar önemsiz mi?
Doç. Dr. Ali Murat Kalender
spinal anestezi çok sık yapılan bir uygulanan bir yöntemdir. belden yapılan iğne fıtık yapmaz. ameliyat için spinal anestezi yapmak anestezi bölümünün işidir. eğer sizde fıtık var ise bunu beyin cerrahisi ile temasa geçip çözebilirsiniz.
Ali Murat Kalender isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Murat Kalender, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ali Murat Kalender tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Ali Murat Kalender adresi nerede?Ali Murat Kalender şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Murat Kalender isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Murat Kalender online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Murat Kalender isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Murat Kalender, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Murat Kalender hangi dilleri konuşuyor?Ali Murat Kalender ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Murat Kalender isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Murat Kalender tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Murat Kalender hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Ali Murat Kalender hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Murat Kalender hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Murat Kalender, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ali Murat Kalender ile iletişime geçmenizi öneririz.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları