.....
Yeğenim Ömer 1 yıl önce 1.5 yaşında kalp ameliyatı olmuştu.ameliyatı Yüksel Bey ve ekibi yaptı,harikaydılar.ameliyattan iki gün sonra haftasonu oğlum solunum sıkıntısı yaşadı,neredeyse kaybedecektik.Allah 'a şükürler olsun ki Ali Bey servisteydi ve acil müdahale ederek Ömer 'in hayatını kurtardı.ona minnettarım.hep dua ediyorum hocama ve hastanedeki herkese bütün ekibe.hepsi de alanında en iyisi.zaten Ege Üniversitesi kalp damar cerrahı Türkiye 'de ilk sırada,1 numara.kalp rahatsızlığı yaşarsanız hiç düşünmeyin Ege Üniversitesi 'ne gidin.kesinlikle tavsiye ediyorum.onların vesilesiyle Ömer şimdi çok sağlıklı şükürler olsun...
Ali Önder Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Önder Kılıç, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ali Önder Kılıç adresi nerede?Ali Önder Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Önder Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Önder Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Önder Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Önder Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Önder Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Önder Kılıç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ali Önder Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları