Uzm. Dr.
Ali Öner Erdoğdu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
İzmir 1 adres
Konak Mahallesi, Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 43 / 2 Güz Apartmanı, İzmir
Dilatasyon Ve Kürtaj
Endoskopi
Gebe Takibi
Genel Jinekolojik Operasyonlar
Genital Estetik
Kürtaj
Kısırlık
Ali Öner Erdoğdu Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Ali Öner Erdoğdu Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Menapoz
Menopoz Tedavisi
Normal (Vajinal) Doğum
Sezeryan Doğum
Tüp Bebek
Vajina Estetiği
İnfertilite ve Tüp Bebek
e....s
Önce yüce mevlamdan sonra Ali beyden allahım bir değil binlerce razıolsun bebeğimiz ali beyin sürdürmüş olduğu tedavi ile tüp benek denemesi ile oldu
ye...n
Ali bey ile hamileliğimin 6. Ayında tanıştım.başka bir doktor bebeğimi erkenden alacakken kendisiyle birlikte 41+3 ü gördük.ilk kızım sezeryan ikinciyi normal istedim bu konuda da destekledi.Ama şartlarım uygun olmadı sezeryan oldum.iyiki tanıdım kendisini..böyle dr lara ihtiyacımız var.
i̇...u
Doktoruma bir embriyon arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Ona güvendik ve doktorumuzu değiştirmeyi hiç düşünmedik. Sizi çok iyi dinler be rahatlatır. Her türlü sorunuzda sizi aydınlatır. Telefonunu her zaman isminizi söyleyerek ve enerjik bir şekilde açar. Ararken tereddütte kalmazsınız. Sayesinde ikinci denememizde 2 çocuğumuz oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş. İzmirde tavsiye edeceğim en iyi tüp bebek uzmanı. Eksik olmasın, sağolsun… Evlatlarıyla güzel ömür sürsün. Her zaman dualarımda olacak.
ni...ç
Tüp bebek tedavisi için 4 doktor değiştirdikten sonra gittim kendisine en içime sinen doktor oldu açıklayıcı sakin ve güven verici ve ilk tüp bebek denemesi nde pozitifi gördüm çok şükür . Gereksiz yüksek hormon vermedi ve gerektiği kadar ilaçla devam etti .. takip doktoru olarak devam edemedim kendisine .. ikinci çocukta nasip olursa gene tüp bebekte ona güvenirm
m....ö
Ali bey samimi cana yakin iyi bi doktrdur.biz uzun suren 1.5 yillik dktr arayislarimzdan snra buldk fsh yuksekligi problemin vardi ali bey vakit kaybetmeden tup bebek tedavisine baslamamiz gerektigini soyledi ve basladik sayesinde ilk denememizde oldu bebegimiz hamilelik takibindede hersey cok guzeldi herkese tavsiye ederim sayesinde oglum yanimzda suan hersey icin tsk ederizzz yine cocuk dusunsen gene ali beye giderim dusunmeden.....
hü....
Ali Bey bu alanda bence Türkiye'deki en yetenekli , en pozitif hekim diyebilirim. Her şeyden öte insani yönü ile örnek insan . İlk kızımız sezeryan doğum ile kucağımıza almıştık. İkinci kızımızın doğum sürecinde Ali Bey'i ziyaret ettik. Bize verdiği pozitif enerji ve ve bunu başarabileceğimizi inandırması sayesinde normal doğumu gerçekleştirdik. Çok teşekkürler Ali Bey iyi ki varsınız.
me...0
Doktorumuzun verdiği güven herşeyden önemli bizim için.İlk gebeligim dogumum 2.gebeligimde Ali beyi tercih etmemize sebep oldu iyiki tanimisiz.
gü....
Ali bey ile başka bir kurumda yapılan 2 olumsuz aşılama işlemi sonrası Tüp bebek sürecinde tanıştık. Birkaç farklı doktorla görüşüp kiminle devam edeceğimize öyle karar verelim dedik. Ali beyle daha ilk görüşmemizde işte aradığımız doktor bu dedik eşimle beraber. İnsanı çok rahatlatan, tanıdıkmış hissi veren bir yaklaşımı var. Tüm sorularınızı cevaplıyor. İstediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz. 3 tüp bebek denemesi yaptık, hamilelik takibi ve doğumumu da Ali bey yaptı. Yine olsa yine Ali beyi tercih ederim. Bana söylediği cümle “senin anne olmaman için hiçbir sebep yok” olmuştu ve çok şükür dediği de oldu. Hamilelik sürecimde de çok rahat bir hamilelik geçirdim sayesinde, tüm endişelerimizde bizi rahatlattı. İyi ki denk gelmişiz Ali bey’e. Tüm emekleri için teşekkür ediyorum kendisine.
oz...y
Doktor Bey ile 3 ay önce tanıştım. Daha önce adet gecikmem nedeniyle başka bir doktora gittim ve bana menopoz olabileceğimi belirtip hormon hapları verdi ve 6 ay sonra gel birdaha bakalım dedi. Teşhisine güvenmeyip bir arkadaşımın önerisiyle Ali bey ile tedaviye başladık. Teşhisin bu şekilde konulamayacağını bu durumlarda stres faktörünün de etkili olabileceğini belirtti. Bana vücudumu toparlayacak birkaç takviye ilaç verdi. 1 aylık tedavi süreci ve doktorumun önerisi ile başladığımı psikolojik destek seansları sonucunda son gidişimde hiçbir problemimin kalmadığını gördük. Güvendiğiniz bir doktorunuz varsa herşey mümkün. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Araştırarak ve hastaların yapmış oldukları yorumlardan fikir edinerek gittim..Vajistik over rahatsızlığım var.Gebelik elde etmek için tedavi oluyorum.Çok memnunum Ali Bey'den. Tedavim devam etmekte.Güler yüzlü,anlayışlı ve çok açıklayıcı anlatıyor tedavi hakkında konuları..Tedaviden ve süreçten memnunum.
Ali Öner Erdoğdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Öner Erdoğdu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Ali Öner Erdoğdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Kısırlık, Gebe Takibi, Genel Jinekolojik Operasyonlar, Endoskopi, Menapoz, Menopoz Tedavisi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum.
Ali Öner Erdoğdu adresi nerede?Ali Öner Erdoğdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mahallesi, Kültür Mahallesi, Şair Eşref Bulvarı No : 43 / 2 Güz Apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Öner Erdoğdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Öner Erdoğdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Öner Erdoğdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Öner Erdoğdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Öner Erdoğdu hangi dilleri konuşuyor?Ali Öner Erdoğdu ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Öner Erdoğdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Öner Erdoğdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Öner Erdoğdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Öner Erdoğdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ali Öner Erdoğdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları