Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11, Ankara
Apgar Skoru
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
c....s
İlk oğlumu 3 aylıkken ali hoca klıpslı yaptı memnun kaldık dıe 2 oğlumuda 2 bucuk aylıkken klıpslı yaptırdık yıne cok memnun kaldık ılgı alaka 10 numara doktorumuz zaten isinin uzmanı olmus ağrısız sızısız oldu yaptıktan sonra aksam arayıp nasıl olduğumuzu sordu çalışanlarda ılgılı guler yüzlüler ben 2 cocugumdada ali osman hocayı seçtim ve pısman olmadım.hocamızın ellerine saglık
el...r
Osman hocaya oğlumuzu sünnet ettirdik ekibi ve kendisi çok ilgiliydi klinikte hijyen ön plandaydı iyi ki yolumuz kesişti
ya...
Saygıdeğer Ali Osman hocamızla sünnet konusunda yolumuz kesişti. Dil bağımızda kesildi. Küçük olmamamıza rağmen hiç zorlanmadan atlattığımız bu süreçte desteğini ve emeğini esirgemeyen hocamız ve çalışan arkadaşlarına minnettarız. Allah razı olsun çok
by...ş
Çocuğumuzu sünnet ettirdik. Detayli anlatim yapildi, güzel iletisim kuruldu. Anlatilanlar unutulursa diye not olarak da gonderildi ve en onemlisi de sunnetten sonra iletisime de gecildi. Bunlar gercekten değerliydi.
ay...l
Umut’umuzu sevgisiyle profesyonelliği ile sünnetini yaptı bitti her aşamasında açıklama yaparak dualarla olmasında kulağımıza hoş geldi iyi ki sizi seçmişiz hocam hep varolun ekibiniz çok iyi yollarınız daim olsun sünnet düşününce Ali Osman hocamızın kapısını çalın başka yeri hiç düşünmeyin derim
nu...
Arkadaş önerisi ile Dr.Ali beye sünnet girişimi için başvurduk . İşlem öncesinde / esnasında / sonrasında yapılan detaylı bilgilendirme , unutma ihtimalinize karşı ebeveynler için gün gün , saat saat yapılması gerekilenler ile ilgili bilgi kılavuzu, Dr beyin işlem sonrası ilgisi (telefon ile arayıp) , sistemli çalışma düzenleri gerçekten takdir edilesi
Tedavi süreç başlangıcından bitimine kadar doktorumuz her zamanki gibi ilgiliydi. ilk cocugumuzun sunnetinide gerceklestirmistik. ikinci çocuğumuza da nasip oldu. Düşünenler için içiniz rahat olabilir
ce...n
18 aylık oğlumu 4 gün önce sünnet yaptırdık ali osman hocaya arkadaş tavsiyesi ile gittik işinin ehli güler yüzlü ve samimi biri keza ekibi de öyle çok ilgililer operasyondan sonra istediğiniz an özelden ulaşabiliyorsunuz çok memnun kaldık kesinlikle tereddüt etmeden gidebilir güvenebilirsiniz.. Emeğinize sağlık hocam
t.....
Sorunsuz bir sünnet sürecini Doktor Ali Osman bey ile atlattık. Emeğine sağlık. Acısız, sıkıntısız hızlı bir süreç oldu. Kendisinin önerisi ile klipsli sünnet yaptırdık. Ve iyi ki ona yaptırdık.
m....c
Sıkıntısız bir şekilde bu süreci atlattık. Ali Osman Hoca ve ekibinden sünnet esnasında ve sünnet sonrası gösterdiği ilgiden çok memnun kaldık.
Ali Osman Köksal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Osman Köksal, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ali Osman Köksal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Aşı Takibi, Aşı takvimi, Astım, Bebek Takibi ve Aşılar, Büyüme Takibi, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları, Randevu, Sağlam Çocuk Muayene.
Ali Osman Köksal adresi nerede?Ali Osman Köksal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ata Yıldız Plaza (Optimum AVM karşısı), Altay Mah. Orhan Bey Cad. No: 1/93 Kat: 11 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Osman Köksal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Osman Köksal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Osman Köksal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Osman Köksal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Osman Köksal hangi dilleri konuşuyor?Ali Osman Köksal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Osman Köksal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Osman Köksal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Osman Köksal hakkında ne düşünüyor?Toplam 403 hasta / danışan, Ali Osman Köksal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Osman Köksal hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Osman Köksal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla