Uzm. Dr.
Beşinci Gün Transferi
Cinsel Problemler
Tümünü gösterHizmetler
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Bahçelievler Mahallesi Yanyol (D-100) Sokağı No:14 B Metroport Busidence Kat:10 D:1002, İstanbul
4 Boyutlu Ultrason
Kapalı Rahim Alma Cerrahisi
Kegel Egzersizleri
Kısırlık
Ali Osman Koyuncuoğlu Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Ali Osman Koyuncuoğlu Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Ali Osman Koyuncuoğlu Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
Ürojinekolojik Ameliyatlar
İleri Düzey Laparoskopi
İnfertilite ve Tüp Bebek
pı...
16 yıl sonra sayesinde oğlumu kucağıma aldım gereksiz hiçbir test yaptırmıyor her şeyden önce harika bir insan harika bir doktor bilgisine ve ilgisine sonsuz teşekkürler Ali Osman Bey
y.....
Dr. Ali beye arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve iyi ki de gitmişim diyorum. Gerçekten güler yüzlü, anlayışlı ve işinde çok iyi bir doktor. Tüp bebek tedavisine başladık ve hem eşimde hem bende problem olduğu halde önce rabbimin izniyle sonra da Ali beyin tecrübesi ve bilgisi sayesinde ilk seferde hamile kaldım ve inşaAllah yakında bebeğimizi kucağımıza alacağız. Ona ne kadar teşekkür etsem az. Kendisine ve ekibine teşekkür ederim, ekibi de çok kibar ve anlayışlıydı bize karşı. Kesinlikle tavsiye ederim.
se...r
2008 yılında tanıştım Dr Ali beyle inanılmaz iyi biriydi güven veren moral veren bir insan özel bir hastahanede çalışıyordu o zaman kızım Almira şimdi 10 YAŞINDA herkese tavsiye ederim saygilar sercin Açıl
er...n
Erhan Ş.
Süper anlayışlı yardımsever.İşinin gerekliliklerini iyi bilip güven veren anlatılmaz yaşanır doktor.Şimdiden teşekkürler.
z.....
Bu kadar şanslı olduğum için Allaha şükrediyorum. İyi ki doktorum Ali Osman Bey ,işini gerçek anlamda hakkıyla yapıyor. işinin uzmanı. Benim Gebeliğim 36yaşımda oldu ...tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. korkularım vardı fakat baştan sona yaklaşımı ve sabrı için ona duyduğum saygı ve güvenin tarifi yok. Sayesinde ümitsizlik,korku ve karamsarlığımı attım .Şu an yaklaşık 8 haftalık bebeğim:)) sonum hayr olur inşallah. sizin gibi doktorlar milli değerdir bence.İyi ki varsınız. Tüm güzellikler , başarılar ,sağlık,mutluluk sizin olsun o güleryüzünüz herdaim olsun.En derin saygı ve sevgilerimizle,
mi...r
malesef kendisiyle geç tanıştık şu an tüp bebek tedavisindeyim umarımki olur harika bir dr bence istediğiniz zaman ulaşılabiliyor
ne...u
Ali bey çok iyi başarılı ilgili ve bilgili bi doktordur.iki yavrumu da Ali bey de doğum yaptım doktor hasta değilde çok samimi bi ortam sayesinde rahat rahat herkonuda bilgi alabiliyorsunuz.kendisinin başarılarının devamını dilerim kendisine hayran bırakıyor herkese şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka gitmelisiniz!!!!!
tu...u
Gebelik sürecinin başından itibaren kendisinin takibindeydim spinal anestezi ile doğumum gerçekleştirildi kendisine ve ekibine Çok tesekkurederim hastaneden de Cok memnun kaldım doktor ve hastane arayanlara kesinlikle tavsiye ederim
bu...r
Gercekten tanidigim en samimi ve alaninda uzman doktorlardan biri. Miyom ameliyati oldum. Ali bey sagolsun tum sorularima yilmadan ve guler yuzu ile cevap verdi. Bir kere insani cok rahatlatiyor...Ali bey cok tesekkur ederim. Korktugum ameliyati bir anda oldum...
öz...b
Ali Osman Koyuncu ,gördüğüm ilgili,anlayışlı ve hastasının psikolojisinden anlayan nadir hekimlerden birisi.....Kendisine ilk gitmeme rağmen, ilgisiyle bilgisiyle beni tatmin etmiş bir hekimdir....Ayrıca eğitim ve iş geçmişi çok iyi olan Ali Bey 'in birde tecrübelerini düşünürsek,herkese önererebileceğim ender bir hekimdir.İyiki varsınız,tşk ederim:)
Ali Osman Koyuncuoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Osman Koyuncuoğlu, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ali Osman Koyuncuoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Laparoskopi, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek, Kısırlık, Doğum Kontrol, Jinekolojik Cerrahi, Gebe Takibi, Erken menopoz.
Ali Osman Koyuncuoğlu adresi nerede?Ali Osman Koyuncuoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Yanyol (D-100) Sokağı No:14 B Metroport Busidence Kat:10 D:1002 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Osman Koyuncuoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Osman Koyuncuoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Osman Koyuncuoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Osman Koyuncuoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Osman Koyuncuoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Osman Koyuncuoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Osman Koyuncuoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Osman Koyuncuoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Ali Osman Koyuncuoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Osman Koyuncuoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Osman Koyuncuoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite D