Gazimuhtarpaşa Bulvarı Yasem İş Merkezi Kat: 3 Daire: 313, Şehitkamil, Gaziantep
3 Boyutlu USG
Kordosentez
Renkli USG
Servikal Hastalıkların Tedavisi
n....d
Ali Hoca ile detaylı ultrason sebebi ile tanıştık. Kendisi işinde sonsuz dikkatli ve oldukça profesyonel. Hoca’nın bilgi birikimi, size anlatımının yalınlığı sayesinde kafanızda tek bir soru kalmadan yanından ayrılıyorsunuz. Sizi asla korkutmadan sakince her konuda bilgilendiriyor. Sizinle tanıştığımız işin çok şanslıyız. İlgi ve alakanız çok kıymetliydi.
mg...k
Kendisine Maraş’tan gelip, ayrıntılı ultrason için başvurduk. Girdiğimiz ilk andan itibaren gösterdiği güleryüzü, ilgisi, alakası, sabırla ve detaylı olarak tüm sorularımızı yanıtladığı için çok teşekkür ederiz. Ultrason sürecince çok özenle inceleme yapıp bizlere de açıklayarak gönlümüz rahat eve dönmemizi sağladı :)
ö.....
Doktor Bey'in ilgisi, alakası ve bilgilendirici ayrıntılı bilgilerinden dolayı çok fazla memnun kaldım. Kesinlikle ilgi ve alaka olarak da herkese tavsiye edebileceğim bir doktor .Cihazlarının yeni olmasıyla da aynı şekilde her ince detayı hastasına aktarıyor. 2'li taramam yüksek çıktığı için detaylı ultrason amaçlı gittim.2 kez gittim.Kontrollerim devam etmekte.
Doktor Bey'den çok memmun kaldık.Riskli gebelik vardı bende, o yüzden perinatoloji doktoru olduğu için gittik.İlgili,samimi,güler yüzlü.Hastalarını mağdur etmeyen bir doktor, biz gayet memnun kaldık.
Çok memnun kaldım. Detaylı ultrason için tercih ettim. 23. haftada kontrole gittim,memnun kaldım. Detaylı ultrason kontrolümü kendileriyle yaptırdım. Randevuda sıkıntı yaşamadım, zamanında ve saatinde gerçekleşti. İlgisi iyiydi, sekreteri ilgiliydi, ayrıntılı bilgi verdi bize.
Gayet memnun kaldım.İlgili ve gayet bilgili bir doktordu. Ben perinatolog arıyordum, tavsiye üzerine Ali Bey'e gittim. Gebelik sürecimdeki rutin kontrol için gittim.
z.....
Benim Adıyaman'daki doktorum önerdi.Düşük ve riskli gebelikle uzmanlaşmış olduğu için tavsiye üzerine gittim.Ben gebelik sürecindeyim.Çocuğuma down sendromu denilmişti.Doktorum ve Ali Bey bebeğin alınması için onay verdi.Bebek 16 haftalıkken karnımdan sıvı alındı ve genetik tahlile gönderildi.Sonuçlarımızı bekliyoruz.Kontrollerimiz devam etmekte.
Doktor Bey'e gittim,memnun kaldım.Çok ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. Gebelik sürecimde gittim.Ultrasonda yaklaşık 1.5 saat bebeği inceledi. Bebekte omurga açıklığı gözüküyordu onunla alakalı gitmiştim onun teşhisini koydu. Diğer doktorlar da söylemişti Ali Bey'de doğruladı.Ayrıntılı ultrasonuna baktı .Bir de beyin cerrahına yönlendirdi.İlgili, alaka çok önemliydi benim için.Bebekle ilgli verdiği bilgiler benim için çok önemliydi.Memnun kaldım.
ö.....
Memnun kaldım.Gebelik sürecimde 3'lü test (aft mon değerim yüksek çıkmıştı) farklı bir doktorumun yönlendirmesiyle gittim. Ayrıntılı ultrasonundan ve kendisinden memnun kaldım. Ali Bey'in hastaya yaklaşımı,konuşması ve ultrason hakkında detaylı bilgi vermesinden özellikle çok memnun kaldım.Detaylı aktarıyor.
Bulunduğum bölgede perinatolog olarak tek doktor Ali Bey vardı, bu nedenle tercih ettim.Detaylı ultrason için gittim sadece.Ultrasonda detaylı ilgilendi,bilgilendirdi.
Ali Özgür Ersoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Özgür Ersoy, Perinatoloji, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ali Özgür Ersoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Erken gebelik ultrasonografisi, Amniosentez, 4 Boyutlu Ultrason, Randevu, Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), 3 Boyutlu USG, Renkli USG, Down Sendromu Taraması, Fetal Ekokardiyografi, Kordosentez.
Ali Özgür Ersoy adresi nerede?Ali Özgür Ersoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazimuhtarpaşa Bulvarı Yasem İş Merkezi Kat: 3 Daire: 313 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Özgür Ersoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Özgür Ersoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Özgür Ersoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Özgür Ersoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Özgür Ersoy hangi dilleri konuşuyor?Ali Özgür Ersoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Özgür Ersoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Özgür Ersoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Özgür Ersoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Özgür Ersoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Ali Özgür Ersoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.