Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
es...
Allah binlerce kez razı olsun. Bugün hayattaysam vesilesidir Ali bey. 8 yaşındayken çok ağır hastalandım kimse anlamadı yanlış tedavi uyguladılar. Bi dostumuz sayesinde buldu ailem Aile beyi mide kanaması geçirdiğimi anladı hemen müdahale etti sağlıma kavuştum şükürler olsun. Mükemmel bir doktor.
sa...k
Dr.Ali beye buradanda teşekkür ederiz. Arkadaş tavsiyesiyle geldik hiç bir doktordan bu kadar memnun kalmadık. Ilgi ve alakası teşhisleri ve detaylı anlatımları çok iyi. Herkese tavsiye ederim.
he...i
Ağlayarak gittiğimiz doktor muayenelerimiz son buldu.oğlum doktor amcaya gidiyoruz diye sevinerek gidiyor artik.siz daha sormadan her seyi en ince ayrintisina kadar anlatiyor.tedavi yontemi de direk antibiyotik ver gonder gitsin degil:) sayesinde artik kroniklesen tonsilitten de kurtulduk...guler yuzu ve ilgisi icin tesekkurler
ay...t
çok iyi bir doktor, 2 oğlumunda doktoru doktorluğuna ve teşhislerine çok güveniyorum...
Ali Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Öztürk, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ali Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Periton Diyalizi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Büyüme Hormonu Testi, Yenidoğan Takibi, Hemaferez, Esd (Sedimantasyon), X-Ray, Çocuk Gelişim Testi.
Ali Öztürk adresi nerede?Ali Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2013 Sokak Tuna Apt No1 Kat 1 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aydın bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla