Genel Cerrahi Randevusu
Laparoskopi
Genel Cerrahi Randevusu
Laparoskopi
v....g
Oğlumun karın ağrısı vardı. Hocamız muayene etti ve apandisit olduğunu söyledi sonrasında oğlum ameliyata girdi. Kapalı ameliyat yapıldı. Ameliyat çok başarılı geçti ve oğlum sağlığına kavuştu. Ali Bey çok başarılı bir Doktor. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.
şe...a
Çok güler yüzlü iletismi iyi bir doktor.bugun 8 aylık bebeğimi sünnet etti ve sorunsuz atlattık.cok ilgilendi ve işinde uzman bir doktor
ah....
Sayın hocam şuanda tam 1 ay oldu .iç hemeroid , diş hemeroid ve çatlak şikayetim vardı.Kendisine beni bu 8 yıllık çileden kurtardığı için teşekkür ederim.sizde geciktirmeden hocama muane olun .
Allah razı olsun beni bu dertten kurtardı.
ar....
Araştırarak Ali Bey ile irtibata geçtim. Çok memnun kaldım. Hastaya olan ilgisi çok güzeldi ve aynı zamanda çalıştığı hastane personeli de çok iyiydi. 3 ay önce ameliyat oldum. Her şey çok güzel gidiyor her şey yolunda. Herkese tavsiye ederim.
o....ç
Acil bölümünden giriş yaptık.Ve tesadüf üzerine kendisiyle karşılaştık. Oğlumun kalp problemi vardı. Hastaya yaklaşımı, ilgisi ve detaylı bir şekilde konuyu anlatması anlayabileceğimiz şekilde bizim kendisinden memnun kalmamızı ve kendisine karşı güven sağladı.. Hala bir şey olduğunda arıyoruz kendisini. 5 aydır kendisine her ay gidiyoruz . Oğlum şu anda iyi düzenli bir şekilde ilaç alıyor. İlk gittiğimizde kalp atışı çok fazlaydı.Oğlumun rahatsızlığı miyokardit rahatsızlığı.Kendisine buradan da saygı ve sevgilerimiz iletmek isterim.Teşekkür ederim.
gi...p
Ali bey çok ilgili ve hastasına gerekli açıklamaları yapan..O kadar da başarılı ameliyatlar yapan bir doktor.. Yolu açık olsun kendisine başarılar diliyoruz..Ailemizin Doktoru..Seni çok seviyoruz...
hü...ı
Tüp mide ameliyatı ile ilgili uzun araştırmalar sonucu Ali Hocama ulaştık.Kendisi son derece sıcak ve samimi bir doktor ve hastalarıyla çok yakından ilgileniyor.Anneme 09.04.2015 tarihinde Akhisarda Özel bir hastanede tüp mide ameliyatı gerçekleştirdi ve 31.05.2015 tarihi itibariyle annem yaklaşık 11 kilo verdi. 12-13 yıldır hiper tansiyon ilacı kullanan annem ameliyattan sonra tansiyonunun düzene girmesiyle ilaçları bıraktı aynı zaman 3 senedir şeker ilacı kullanıyordu onlarıda bıraktı ve gün geçtikçe de dahada sağlığına kavuşuyor. Ameliyat öncesi ve sonrası 7/24 aradığımızda ulaştığımız doktorumuz Ali hocama birkez daha teşkkürlerimizi sunarız. Önce Allahın izni sonrada Ali hocamın emeğiyle annem artık daha sağlıklı ve daha kaliteli bir yaşama kavuştu.
Ali Polat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Polat, Genel Cerrahi. Size Ali Polat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopi.
Ali Polat adresi nerede?Ali Polat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 9 Eylül Mah. Ulaştırma Cad. No:5 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Polat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Polat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Polat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Polat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ali Polat hangi dilleri konuşuyor?Ali Polat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Polat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Polat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Polat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Polat hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ali Polat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar