Halitpaşa Cad.Ömerbey Mah. Şaziye Rüştü Dvh, Bursa
Doktor Ali Rıza bey 5 yıldızdan daha fazlasını hak ediyor annemin kanında hepatip b virüsü çıkmıştı şifayı veren Rabbim vesile olan doktor Ali rıza bey onun sayesinde annem iyileşti çok şükür
i̇...e
Beni ve Annemi sağlığımıza kavuşturduğu için sonsuz teşekkürler.
Pozitif,Güleryüzlü ve Bilgili.
Covid nedeni ile yatmıştık. Enerjisi inanılmaz.
Açıklayıcı , net ve kesin konuşuyor. Personelle dahi saygılı.Şık ve kibar.
Teşekkür ediyoruz.
ec...e
Doktor bey hayatımda tanıdığım en iyi doktor. Karakteri,kişiliği,bilgisi,tecrübesi,ilgi alakası saymakla bitiremem.Eşim covid e yakalanmıştı, telefonla sonuçları gördü. Özel bir hastanenin geri gönderdiği eşimin acilen hastaneye yatıp tedavi olması gerektiğini söyledi. Hemen çalıştığı hastaneye yatışa gittik. Zor bir süreç geçirdik ama doktor bey sayesinde içim rahat ve emin olarak geçirdik bu süreci. Her konuda destek oldu. Arayıp bilgi verdi, yoğunbakım sürecinde eşime çok destek oldu. Hakkın ödenmez doktorum. Allah senin gibi doktorlardan razı olsun.
mu...e
Kendisiyle covid hastalığı sebebiyle tanıştım, ilgi, alaka ve samimi tavırlarıyla ayrıca güler yüzü ve pozitif haliyle müthiş bir doktor olduğunu gösterdi. Böyle güzel insanların doktor olması çok sevindirici.
n....s
Corona dan dolayı eşimleikimizinde düşmeyen ateşi bir günde yok etti allah razı olsun
Corona ciğerlerimizide çok etkilemişti zor nefes alıyorduk 3-4 günde nefes aldırdı bize
ef...0
Allah razı olsun sayın uzman demek istemiyorum o bir prafosor ya beni eski sağlığıma kavuşturuyor çok cana yakın ve sempatik ürik asid 670den 540 düşürdü ve gutumu bitirdi allah razı olsun durmak yok yola devam
Basimda yaralar cikmisti.Zona teshisi koydu.Kisa surede iyilesmemi sagladi.Cok ilgili ve alakali,mükemmelin ötesinde bir doktor.Esimin ve cocugumun rahatsuzliklari dolayisiyla bircok doktora gittim ama Ali Riza Ilbasi gibi bir doktor gormedim.Cocumumla da ilgilendi.Allah bin kere razi olsun.Aslinda ben ona muayene olali 3 yil oluyor.Hep yorum yazacagim deyip durdum.Kismet buguneymis.Bence dunyanin en iyi doktoru.
zu...l
Kendisi ile annemin hastalığı nedeniyle karşılaştım yaşlının halinden anlayan, anlayışlı, çalışkan tam bir doktor maaşallah...
ah...t
Yüksek tempoda çalışmaya alışmış hastalariyla iletişimi iyi aydınlatıcı cevaplar veren harika bir doktor kısaca ADAM
dü...o
Eşim Sevim yılmaz kanser hastası ali rıza ilbaşı na getirdim iyikide getirmişim kisa zamanda hastam kendini toparladi harika bir doktor uzmanlığıyla,ilgisi ile harika bir insan çok teşekkür ediyorum
Ali Rıza İlbaşı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Rıza İlbaşı, Enfeksiyon Hastalıkları.
Ali Rıza İlbaşı adresi nerede?Ali Rıza İlbaşı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halitpaşa Cad.Ömerbey Mah. Şaziye Rüştü Dvh Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Rıza İlbaşı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Rıza İlbaşı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Rıza İlbaşı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Rıza İlbaşı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Rıza İlbaşı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Rıza İlbaşı hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Ali Rıza İlbaşı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları