Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi
Halitpaşa Cad.Ömerbey Mah. Şaziye Rüştü Dvh, Bursa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Diğer

Doktor Ali Rıza bey 5 yıldızdan daha fazlasını hak ediyor annemin kanında hepatip b virüsü çıkmıştı şifayı veren Rabbim vesile olan doktor Ali rıza bey onun sayesinde annem iyileşti çok şükür

I
Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Diğer

Beni ve Annemi sağlığımıza kavuşturduğu için sonsuz teşekkürler.
Pozitif,Güleryüzlü ve Bilgili.
Covid nedeni ile yatmıştık. Enerjisi inanılmaz.
Açıklayıcı , net ve kesin konuşuyor. Personelle dahi saygılı.Şık ve kibar.
Teşekkür ediyoruz.

Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Diğer

Doktor bey hayatımda tanıdığım en iyi doktor. Karakteri,kişiliği,bilgisi,tecrübesi,ilgi alakası saymakla bitiremem.Eşim covid e yakalanmıştı, telefonla sonuçları gördü. Özel bir hastanenin geri gönderdiği eşimin acilen hastaneye yatıp tedavi olması gerektiğini söyledi. Hemen çalıştığı hastaneye yatışa gittik. Zor bir süreç geçirdik ama doktor bey sayesinde içim rahat ve emin olarak geçirdik bu süreci. Her konuda destek oldu. Arayıp bilgi verdi, yoğunbakım sürecinde eşime çok destek oldu. Hakkın ödenmez doktorum. Allah senin gibi doktorlardan razı olsun.

Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Diğer

Kendisiyle covid hastalığı sebebiyle tanıştım, ilgi, alaka ve samimi tavırlarıyla ayrıca güler yüzü ve pozitif haliyle müthiş bir doktor olduğunu gösterdi. Böyle güzel insanların doktor olması çok sevindirici.

Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Diğer

Corona dan dolayı eşimleikimizinde düşmeyen ateşi bir günde yok etti allah razı olsun
Corona ciğerlerimizide çok etkilemişti zor nefes alıyorduk 3-4 günde nefes aldırdı bize

Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Urik asid ve gut

Allah razı olsun sayın uzman demek istemiyorum o bir prafosor ya beni eski sağlığıma kavuşturuyor çok cana yakın ve sempatik ürik asid 670den 540 düşürdü ve gutumu bitirdi allah razı olsun durmak yok yola devam

Konum: Bursa Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi Basimda cikan yaralar

Basimda yaralar cikmisti.Zona teshisi koydu.Kisa surede iyilesmemi sagladi.Cok ilgili ve alakali,mükemmelin ötesinde bir doktor.Esimin ve cocugumun rahatsuzliklari dolayisiyla bircok doktora gittim ama Ali Riza Ilbasi gibi bir doktor gormedim.Cocumumla da ilgilendi.Allah bin kere razi olsun.Aslinda ben ona muayene olali 3 yil oluyor.Hep yorum yazacagim deyip durdum.Kismet buguneymis.Bence dunyanin en iyi doktoru.

Kendisi ile annemin hastalığı nedeniyle karşılaştım yaşlının halinden anlayan, anlayışlı, çalışkan tam bir doktor maaşallah...

Yüksek tempoda çalışmaya alışmış hastalariyla iletişimi iyi aydınlatıcı cevaplar veren harika bir doktor kısaca ADAM

Eşim Sevim yılmaz kanser hastası ali rıza ilbaşı na getirdim iyikide getirmişim kisa zamanda hastam kendini toparladi harika bir doktor uzmanlığıyla,ilgisi ile harika bir insan çok teşekkür ediyorum