Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1, Alanya
e....e
Kovidden sonra , geçmeyen öksürük ve aşırı yorgunluk şikayeti ile gittim. Doktor bey çok iyi bir dinleyici . Muayene ettikten sonra gerekli tedaviyi ve kullanılacak ilaçları anlattı. Abim doktor olsa da gitsem bu kadar ilgilenirdi. İyi bir doktor olduğu kadar iyi bir insan . Verdiği ilaçlarla da sorunum kalmadı. Teşekkür ederim
me...n
birçok şehir ve merkez gezdim ama burada şifa buldum
em...n
hastasıyla ilgilenen bir doktor, keşke tü doktorlar böyle olsa
me...y
iyi günler ben nusaybinden yazıyorum ismim mehmet ay sayın ali rıza meral nusaybinde görev yapıyordu önceden kendisinden çok memnunduk allahta memnun olsun ben bronşit hastasıyım randevu almak istiyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim
Ali Rıza Meral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Rıza Meral, Göğüs Hastalıkları.
Ali Rıza Meral adresi nerede?Ali Rıza Meral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Rıza Meral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Rıza Meral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Rıza Meral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Rıza Meral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Rıza Meral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Rıza Meral hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Rıza Meral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.