er...z
2006 yılında görev yaptığım meslek lisesi moblya atölyesinde iş kazası geçirdim ve sol ayağımda crush(parçalanma) oldu ve ilk müdahalede bu ayağın dmarlarının dikimi zor olur kesilr diyorlardı...ve işin içinden çıkamadılar numune hastahaneine ankaraya sevk ettiler...ve bu ayağı günlerce uğraşarak sadece parmakları kesmekle kazanabildim...şuan bile ALLAH benden ömürümü alıp bu adama yani ALİ RIZA ÖKTENE versin..
al...l
Dr. Ali Rıza ERGÜN yüzünden sakat kaldım. Dizimdeki rahatsızlık nedeni ile kendisine muayene oldum. Kemiklerin sağlam, bir şeyin yok. İlaçları kullan dedi. Bir şeyim yok diye ben de normal hareketlerime devam ettim. Halbuki dikkat etmem gerekiyormuş. Dizimin üzerine oturmamam, diz kırmamam gerekiyormuş. Maalesef sol diz iç menüsküsüm yırtıldı. Artroskopi oldum. Menüsküs yenilenmediği için artık merdiven inip çıkamıyorum. Yürümekte bile zorlanıyorum. Dr. Ali Rıza Ergün işin ciddiyetini tespit etse ve beni uyarsa bu duruma düşmeyecektim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
nu...y
İl'de gittiğim bir özel hastanede kırığım farkedilmedi.İlk aklıma Dr.Ali Rıza Ökten geldi.Daha önce bir yakınıma yapmış olduğu kapalı ameliyata tanık olmuştum ve sonuç mükemmeldi.Kendisine minnettarım.
Ali Rıza Ökten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Rıza Ökten, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ali Rıza Ökten adresi nerede?Ali Rıza Ökten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evkap Mahallesi Hastane Caddesi No:5 Fatsa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Rıza Ökten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Rıza Ökten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Rıza Ökten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Rıza Ökten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Rıza Ökten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Rıza Ökten hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ali Rıza Ökten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.